J. Valančiūnas - apie Šarą, M. Buzelį ir R. Jokubaitį

J. Valančiūnas - apie Šarą, M. Buzelį ir R. Jokubaitį

Naujojo Orleano „Pelicans“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas davė interviu Ispanijos tinklalapiui „Mundo Deportivo“.



Čia lietuvis pasisakė apie Mato Buzelio potencialą, Roką Jokubaitį NBA lygoje ir Šaro galimybės laimėti Eurolygą su Stambulo „Fenerbahče“.

„Niujorko „Knicks“ jį pasirinko naujokų biržoje. Pažiūrėsim ar ateityje jie jį paliks Ispanijoje, ar pasiims pas save. Kodėl gi ne? Rokas parodė, kad gali žaisti tarptautinį krepšinį. Jis labai gerai pasirodė pasaulio čempionate. Sugebėjo valdyti komandą ir buti naudingas. Manau, jis tikrai gali žaisti NBA“, - kalbėjo J. Valančiūnas.

JV negailėjo gražių žodžių ir Matui Buzeliui, kuriam 2024 metų NBA naujokų biržoje prognozuojamas šaukimas dešimtuke.


„Aš juo tikiu. Jei jis ir toliau dirbs taip, kaip dirba, tuomet Matas gali tapti vienu geriausiu žaidėjų. Jam riba yra dangus. Buzelis yra labai kuklus, jaunas ir daug dirba. Džiaugiuosi dėl jo“, - pasakojo lietuvis.

J. Valančiūnas tiki, kad Šaras su „Fenerbahče“ gali patekti į finalo ketvertą.

„Jis yra mano vyrukas. Aš jį puikiai pažįstu, nes žaidėme kartu tiek klube, tiek rinktinėje. Jis geras treneris ir tikrai jau įrodęs, jog yra vienas geriausių Europoje. Su „Fenerbahče“ jam sekasi gerai. Tikiuosi, kad šį sezoną jis nukeliaus iki Eurolygos finalo ketverto ar dar toliau“, - mintimis dalinosi aukštaūgis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: