„Žalgiris Coaching Experience“ programos dalyvis: „Mano lūkesčiai tapo realybe“

„Žalgiris Coaching Experience“ programos dalyvis: „Mano lūkesčiai tapo realybe“

Kauno „Žalgirio“ organizacija plečia savo veiklų diapazoną ir šalia jau kelerius metus vykdomų „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymų prijungė naują programą – „Žalgiris Coaching Experience“.



Ši programa yra skirta tobulėjimo siekiantiems krepšinio treneriams. Vizito Kaune metu jie gali iš pagrindų susipažinti su „Žalgirio“ krepšinio piramidės struktūra, iš arčiau pažvelgti į treniruočių procesą ir treniravimo metodus, pradedant „Žalgirio“ krepšinio akademija ir baigiant pagrindine komanda.

„Nuo „Žalgiris Coaching Clinic“ ši paslauga skiriasi tuo, kad treneriai gali pasirinkti jiems tinkamą datą. Paskaitos, treniruotės ir diskusijos su treneriais organizuojamos atvykstančiam treneriui, kas suteikia dar daugiau vertės šios paslaugos gavėjams, – teigia „Žalgirio“ sporto direktorius Gediminas Navickas. – Organizuodami „Žalgiris Coaching Clinic“ susidurdavome su iššūkiu dėl treneriams tinkamos datos. Daugelis norėdavo atvykti, bet negalėdavo to padaryti dėl įtempto grafiko sezono metu. „Žalgiris Coaching Experience“ atveria daugiau galimybių pasirinkti treneriams tinkamą datą ir pamatyti „Žalgirio“ krepšinio programą iš vidaus.“

Vienas iš pasinaudojusių šia galimybe buvo treneris iš Lenkijos – Piotras Derda, dirbantis Bydgoščiaus „MUKS“ klube.


„Visų pirma, noriu padėkoti „Žalgirio“ organizacijai už tokią galimybę. Man kaip jaunam treneriui, tai gyvenimo galimybė, gyvenimo patirtis pažinti organizaciją, pasikalbėti su kiekvienu treneriu. Atvykdamas čia, norėjau pamatyti, kaip dirba organizacija, kokia yra komunikacija tarp trenerių ir žaidėjų, žvelgiant iš treniravimo pusės. Pavyko pamatyti, kaip treneriai dalijasi savo žiniomis, kaip reaguoja į įvairias situacijas ir priima tam tikrus dalykus. Mano lūkesčiai tapo realybe“, – teigė Lenkijoje tiek jaunimo komandą, tiek vyrų ekipą treniruojantis P.Derda.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: