„Rytas“ ir „Satchel“ prisijungė prie medžių sodinimo iniciatyvos

„Rytas“ ir „Satchel“ prisijungė prie medžių sodinimo iniciatyvos

Balandžio 25 d. Vilniaus „Ryto“ komanda, kartu su Europos skaitmeninės bankininkystės paslaugų teikėja – „Satchel“ prisijungė prie hold.earth medžių sodinimo iniciatyvos, parodydami, kad socialinė atsakomybė – ne tik neatskiriamas visuomenės gyvenimo elementas, tačiau ir svarbus verslo aspektas, atspindintis įmonių įsipareigojimus prisidėti prie bendruomenės gerovės ir aplinkos tvarumo.



Nors Vilniaus „Ryto“ partnerė „Satchel“ ir yra pirmaujanti įmonė skaitmeninių mokėjimų kortelių srityje, jos ir „Ryto“ įsipareigojimas aplinkos apsaugai ir tvarumui išlieka nepakitęs. Įmonė aktyviai skatina savo klientus naudoti skaitmenines alternatyvas plastikinėms kortelėms, tuo pačiu domėtis save supančia aplinka, gamta, rūpintis socialine gerove.

„Tikiu, kad socialinė atsakomybė yra būtinas šių dienų verslo kultūros komponentas. Įmonės, kurios ignoruoja socialinius projektus, neturi tapatybės ir nepajėgia kurti pridėtinės vertės savo klientams. Mes įsipareigoję investuoti į aplinkos išsaugojimą, sporto ir labdaros iniciatyvas, kurios sudaro „Satchel“ misijos branduolį, siekiant kurti geresnę ateitį,“ – atsižvelgdamas į įmonės įsipareigojimą imtis socialinės atsakomybės, teigė Satchel generalinis direktorius Sergėjus Barybinas.

„Šiltai priėmėme „Satchel“ pasiūlymą dalyvauti hold.earth iniciatyvoje,“ – dalinosi Vilniaus „Ryto“ direktorius Jaroslav Latušinskij. – „Subūrėme visą Vilniaus „Ryto“ komandą, kad prisidėtume prie gamtos puoselėjimo ir asmeniniu pavyzdžiu įkvėptume krepšinio bendruomenę ir visą visuomenę prisidėti prie tvarumo iniciatyvų.“


Netoli Vilniaus, Onuškio miestelyje, vykusioje iniciatyvoje su „Satchel“ atstovais susitiko visa Vilniaus „Ryto“ komanda. Ketvirtadienio popietę vilniečiai paskyrė medelių sodinimui.

„Sodinti medžius yra kur kas lengviau nei žaisti krepšinį,“ – juokavo Vilniaus „Ryto“ komandos kapitonas Margiris Normantas. – „Mes turime tik vieną planetą. Mūsų tikslas ir atsakomybė ją išsaugoti,“ – pridūrė jis.

Vilniaus „Ryto“ ir „Satchel“ bendradarbiavimas ir pastangos prisidėti prie tvarumo iniciatyvų pabrėžia bendrą įsipareigojimą prisidėti prie gamtos išsaugojimo, bendruomenės įtraukimo į tokio tipo iniciatyvas. Projektais, panašiais į hold.earth medžių sodinimo iniciatyvą, „Rytas“ ir „Satchel“ siekia prisidėti prie juntamo poveikio aplinkai, stengiasi įkvėpti kitus prisijungti prie bendro judėjimo žalios, tvarios ateities link.

RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: