Ar A. Butkevičius gali žaisti Eurolygoje ir „Žalgiryje“? (Apklausa)



Vilniaus „Ryto“ puolėjas Arnas Butkevičius ir toliau įrodinėja savo vertę, kad ateityje gali tapti rimtu Eurolygos ir Lietuvos rinktinės lygio krepšininku.

Šį sezoną A. Butkevičius Europos taurės turnyre vidutiniškai pelnydavo po 8,1 taško, atkovojo po 4,8 ir perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 14 naudingumo balų.

Tuo tarpu LKL čempionate krepšininkas vidutiniškai įmeta po 8 taškus, atkovoja po 4,3 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 12,7 naudingumo balo.

Verta paminėti, kad „Ryto“ vyriausiasis treneris yra atskleidęs, kad Arnas Butkevičius gali drąsiai rungtyniauti Eurolygoje.



„Tikrai taip. Jis puikiai sugeba išpildyti detales. Jis labai gerai žaidžia atvirą krepšinį. Manau, kad kai visi atletiški, bėga, atakuoja – toks žaidėjas praverstų bet kuriai komandai“, - teigė D. Adomaitis.

Krepšinio užkulisiuose netyla kalbos, kad Kauno „Žalgiris“ vasarą gali kviestis puolėją į savo gretas.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar A. Butkevičius galėtų jau šią vasarą papildyti „Žalgirio“ ar kitos Eurolygos lygio komandos gretas?









Krepsiniozinios.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: