D. Motiejūnas atskleidė, kad neatmeta galimybės vėl užsivilkti „Žalgirio“ marškinėlius

Donatas Motiejūnas praėjusį sezoną galėjo apsivilkti Kauno "Žalgirio" marškinėlius. Apie tai vienas garsiausių šiuo metu rungtyniaujančių Lietuvos krepšininkų papasakojo portalui chinasportbox.com.



"Kai dėl koronaviruso buvo paskelbta pertrauka, daugelis manėme, kad Kinijoje sezonas baigtas. Tuo tarpu "Žalgiris" dar rungtyniavo Eurolygoje ir apie sezono nutraukimą tuomet nebuvo kalbama, - prisiminė D.Motiejūnas. - Kilo mintis apie galimybę padėti gimtojo miesto komandai.

Apie tai kalbėjau ir su "Žalgirio", ir su "Sharks" atstovais, tačiau turėjau kontraktą, o apie sezono nutraukimą Kinijoje informacija taip ir nepasirodė, kol galų gale gavau pranešimą, jog privalau grįžti į Kiniją", - teigė D-Mo.

Po karantino nutraukimo sezono Kinijoje taip ir nepratęsęs Donatas Motiejūnas šiuo metu vieši Kaune.


Jis lrytas.lt portalui atskleidė, jog norėtų vėl užsivilkti „Žalgirio“ marškinėlius. Pasak jo, jis norėtų užbaigti karjerą klube, kuriame užaugo.

Priminsime, kad vasarą pelningą ilgalaikį kontraktą su Šanchajaus "Sharks" klubu pasirašęs D. Motiejūnas po šalies krepšinio lygoje paskelbtos pertraukos dėl koronaviruso pandemijos buvo grįžęs į Kauną ir net sužaidė dvejas rungtynes Lietuvos rinktinės gretose.

Praėjusiame Kinijos pirmenybių sezone 29 metų 213 cm ūgio puolėjas per susitikimą vidutiniškai rinko 22,8 taško (53 proc. metimų iš žaidimo, 50 proc. baudų), atkovojo 15,1 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 3,5 rezultatyvaus perdavimo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: