NKL naujienos: „Sūduva-Mantinga“ ekipoje lieka E. Jezukevičius, į „Delikatesą“ grįžta du žaidėjai, O. Pleikys keliasi į „Gargždus“

Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ pratęsė bendradarbiavimą su vidurio puolėju 30-ies metų 207 cm ūgio Edvinu Jezukevičiumi.



Krepšininkas Marijampolėje žais jau trečiąjį sezoną. 2019-2020 m. sezone E. Jezukevičius buvo vienas efektyviausių komandos žaidėjų: per 16 min. vidutiniškai pelnė 10,9 taško bei rinko 11,5 naudingumo balo.

„Nusprendžiau likti Marijampolėje dėl kelių esminių priežasčių: klubas suteikia puikias sąlygas, gera organizacija ir keliami aukščiausi tikslai čempionate.

Nebuvo priežasties kažko keisti, nes čia viskas yra labai gerai. Praėjęs sezonas iki nutraukimo buvo sėkmingas, o toks pats turėtų būti ir ateinantis“, – sakė E. Jezukevičius.


***

Joniškio „Delikatesas“ pasirašė kontraktus su Šarūnu Kulevičiumi ir Žilvinu Petraičiu, kurie jau anksčiau žaidė komandoje.

32-ejų 194 cm ūgio puolėjas Ž. Petraitis „Delikatese“ žaidė didžiąją savo karjeros dalį, o pastarąjį kartą klubo marškinėlius vilkėjo 2017-2018 metų sezone.

Tuomet joniškietis vidutiniškai pelnė po 14,6 taško ir atkovojo po 3,4 kamuolio.

31-erių 194 cm ūgio Š. Kulevičius Joniškio komandoje prieš tai taip pat žaidė 2017-2018 metų sezone, o tuomet vidutiniškai pelnė po 10,3 taško ir atkovojo po 2,7 kamuolio.

Praėjusį sezoną Ž. Petraitis žaidė Italijoje, o Š. Kulevičius – Kinijoje.

***


„Gargždų“ ekipa sulaukė pastiprinimo priekinėje linijoje.

Klubas oficialiai patvirtino, kad komandos gretas sustiprino 19-metis 200 cm ūgio vidurio puolėjas Oskaras Pleikys.

O. Pleikys praėjusį sezoną debiutavo Nacionalinėje krepšinio lygoje ir atstovavo Tauragės krepšinio klubui bei buvo pripažintas geriausiu 19-osios savaitės žaidėju.


Per 36 sužaistus mačus Tauragės ekipoje O. Pleikys vidutiniškai rinko po 8,3 taško, 5,1 atkovoto kamuolio ir 8,8 naudingumo balo.





NKLyga.lt

Video rekomendacijos: