Paaiškėjo, kas kartu su R. Kazlausku komentuos Eurolygos kovas

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija (LRT) rugsėjo mėnesį pranešė, jog pasirašė sutartį dėl teisių transliuoti naujojo sezono Eurolygos rungtynes, kuriose žais Kauno „Žalgiris“.



Iškart po šios žinios, krepšinio gerbėjai ėmė spėlioti, kas šias rungtynes komentuos.

Jau anksčiau rašėme, kad Eurolygos rungtynes komentuos LRT sporto žurnalistas Rytis Kazlauskas.

O antradienį pranešta, kad prie jo prisijungs buvęs ilgametis komentatorius Robertas Petrauskas. Pirmieji tai paskelbė BasketNews.lt ir „Žalgiris Meme Book“.


Tiesa, R. Petrauskas pirmiausiai tik dirbs šį savaitgalyje Kaune vyksiančiame „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyre ir po to duos galutinį atsakymą dėl viso sezono komentavimo.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar esate patenkinti, kad „Žalgirio“ rungtynes komentuos R. Kazlauskas ir R. Petrauskas:

Nuo spalio iki gegužės mėnesio per LRT bus tiesiogiai transliuojamos 34-ios namuose ir išvykose žaidžiamos „Žalgirio“ rungtynės reguliariajame Eurolygos sezone (17 namuose ir 17 išvykose). Prieš kiekvienas rungtynes ir po jų LRT žiūrovų lauks specialios laidos, kuriose bus kalbinami krepšinio specialistai, treneriai ir patys žaidėjai.

Be to, Eurolygos transliuotojas LRT krepšinio mėgėjams taip pat pasiūlys išskirtines transliacijas iš rugsėjo 12–13 d. Kaune vyksiančio Eurolygos ikisezoninio turnyro, kuriame kartu su Kauno „Žalgiriu“ dalyvaus dar trys Eurolygos komandos.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: