M. Špokas apie Šaro ir D. Maskoliūno sveikatą: „Lankėsi ligoninėje, bet komplikacijų nėra ir abu sveiksta“

Stopkadras, LKF ir Barcelona nuotr.

Savaitgalį „Barcelonos“ klubas informavo, kad komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius, jo asistentas Darius Maskoliūnas ir vienas neįvardintas ekipos narys susirgo koronavirusu.



Klubas iki antradienio vakaro sustabdė treniruočių procesą ir visa komanda izoliavosi ir tik šiandien paaiškėjo, kad likusieji žaidėjai, treneriai ir visas komandos personalas yra sveiki ir gali grįžti treniruotis bei ruoštis artėjančioms Eurolygos rungtynėms prieš Sankt Peterburgo „Zenit“, kurios įvyks penktadienį.

Užsikrėtę asmenys, pagal Eurolygos taisykles, dvi savaites turi praleisti karantine.

Apie tai, kaip jaučiasi Darius Maskoliūnas ir Šarūnas Jasikevičius pakomentavo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.


Antradienį D. Maskoliūnas ir Š. Jasikevičius buvo palikę namus ir nuvykę tyrimams į ligoninę Barselonoje, o paskui sugrįžo į namus.

„Tiek Šaras, tiek Maskoliūnas sveiksta. Abu jie yra pilnai izoliuoti namuose. Jie vakar ligoninėje darėsi tyrimus. Mums žmogiškai visada nori paklausti, koks tas jausmas, tai sakė, kad jausmas, kai tu kažką žinai, visada yra blogas. Kaip bebūtų, Dariui komplikacijų nėra. Žinoma, tai yra asmeninis jo reikalas ir klausti reikia trenerio.

Kalbėjome apie žaidėjus ir pajuokavome. Darius visada turi didžiulį humoro jausmą. Tikslinomės, ar pasveiks iki varžybų lango, jis juokavo: kodėl norite mane įkalinti taip ilgai.

Kiek žinau jų testavimas bus atliktas po 14 sveikimo dienų. Kai bus du neigiami atsakymai jie galės prisijungti prie ekipos. Reikia suprasti, kad tas procesas nėra toks paprastas“, – sakė M.Špokas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: