V. Šeškus apie artėjantį sezoną: iš pradžių bus sunku, bet įsibėgėsime

Virginijaus Šeškaus treniruojama „Jonava“ paskelbė, kad prie treniruotėse plušančių buvusių LKL žaidėjų Giedriaus Staniulio, Igno Labučio, Gedimino Žalalio bei Dariaus Tarvydo šią savaitę prisijungė ir veteranai Tomas Delininkaitis bei Laimonas Kisielius, tačiau neaišku, ar visi šie krepšininkai liks klube.



„Jonava“ ketvirtadienį ir penktadienį namuose varžysis „Mero taurės“ turnyre, kuriame taip pat žais Vilkaviškio „Perlas“, Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ ir Šakių „Vytis“. Šeimininkai jonaviečiai pusfinalyje susitiks su „Perlo“ komanda.

„Tikro komandos vaizdo turnyre dar nematysime. Susižaidimo stoką bandysime kompensuoti patirtimi, namų darbų, galima sakyti, dar nesame pasidarę. Tam bent mėnesio reikia. Bet turnyras mums labai į naudą – leis pajusti žaidimą“, – teigė Virginijus Šeškus.

Treneris prasitarė, kad dar dairosi įžaidėjo, veikiausiai – užsieniečio.


„Mūsų didžiausia problema – pirmas numeris. Niekaip nerandame, veikiausiai teks į užsienį žiūrėti. Kai renki tokią komandą, norisi, kad ir užsienietis būtų panašaus lygio“, – sakė V. Šeškus.

Patyręs treneris nesibaimina, kad kiti NKL favoritai galbūt turės geresnes starto pozicijas – Jonavos tikslai bet kuriuo atveju lieka aukšti.

„Dėl vėlyvos komplektacijos iš pradžių bus sunku, bet įsibėgėsime. Šakių, Marijampolės, Telšių komandos išlaikė savo branduolius, o tai žaidimui, ypač sezono pradžioje, daug duoda. Bet mūsų pirminis uždavinys visiems aiškus – patekti į NKL ketvertuką. O ketvertuke stengtis užimti pirmą vietą.

Aišku, lengva nebus. Kai pasisakai, kad ateini laimėti, varžovai visai kitaip prieš tave žaidžia – kaip prieš stiprią komandą, prieš kurią nereikia motyvuoti. Kaip ir žaidžiant su „Žalgiriu“, – sakė V. Šeškus.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: