Vyriausybės sprendimas: žiūrovų arenose liks net iki 300

Vyriausybės sprendimas: žiūrovų arenose liks net iki 300

Zalgiris.lt nuotr.

Vyriausybė pritarė nuo penktadienio uždrausti atvirose ir uždarose erdvėse organizuojamus renginius ir susibūrimus viešose vietose. Išimtys galios tik sporto ir kultūros renginiams.



Tai geros žinios krepšinio fanams, kurių arenose galės būti net iki 300.

Primename, kad iš pradžių projekte buvo siūloma išvis neleisti sporto renginiuose dalyvauti žiūrovams, tačiau po posėdžio priimtas kitoks sprendimas.

Ši tvarka galios visoje Lietuvoje, neišskiriant savivaldybių, kuriose jau yra paskelbtas karantinas. Ji bus taikoma mažiausiai dvi savaites, iki lapkričio 13-osios.


Nuo spalio 28 d. lokalus karantinas skelbiamas Kauno mieste, Klaipėdos mieste, Šilalės rajone, Širvintų rajone, Telšių rajone, Trakų rajone, Vilniaus mieste ir Vilniaus rajone. Nuo pirmadienio karantinas paskelbtas Elektrėnų, Joniškio rajono, Jurbarko rajono, Kelmės rajono, Klaipėdos rajono, Kretingos rajono, Marijampolės, Pasvalio rajono, Plungės rajono, Skuodo rajono, Šiaulių rajono ir Švenčionių rajono savivaldybių teritorijose.

Primename, jog iki šiol sporto renginiuose žiūrovų skaičius neribojamas, jei tik užtikrinamas kaukių dėvėjimas ir bent metro atstumo laikymasis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: