„Žalgiris“ paskelbė, kaip pardavinės po 300 bilietų į rungtynes

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ penktadienį, spalio 30 d., 12 val. pradeda bilietų prekybą į dvejas artimiausias „Betsafe–LKL“ rungtynes. Pagal naujausius Lietuvos Respublikos Vyriausybės nurodymus rungtynes galės stebėti 300 žiūrovų.



Žalgiriečių lapkričio 1 d., sekmadienį, laukia susitikimas su Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkais. Dėl šių rungtynių visą savaitę tvyrojusi nežinomybė pasibaigė penktadienį, kai Lietuvos krepšinio lyga patvirtino, kad atlikus pakartotinus COVID-19 testus, Klaipėdos „Neptūno” komanda iš Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) gavo leidimą palikti saviizoliacijos vietą bei gali grįžti į treniruočių ir rungtynių procesą.

Dar vienerios „Betsafe–LKL“ rungtynės „Žalgirio“ laukia lapkričio 3 d., antradienį. Tada į „Žalgirio“ areną atvyks Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa. Dėl sezono tvarkaraščio komplikacijų dvikova su pasvaliečiais į šią datą buvo atkelta iš sausio mėnesio.

Dėl Vyriausybės sprendimo ir vėlyvo patvirtinimo, kad rungtynės su „Neptūnu“ įvyks, bilietų prekyba prasideda likus vos porai dienų iki rungtynių, todėl 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojams ir Garbės Klubo nariams nėra galimybės skirti papildomai laiko įsigyti išankstinius bilietus.


Tikėtina, kad bilietų prekyba į likusias lapkričio mėnesio rungtynes prasidės trečiadienį. Į šias rungtynes 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojams ir Garbės Klubo nariams bus skiriama tik 1 diena išsipirkti bilietus, o likusios neišpirktos vietos bus paleistos į viešą prekybą. Lapkritį žalgiriečių dar laukia Eurolygos susitikimai su Madrido „Real“ (lapkričio 6 d.), Maskvos CSKA (lapkričio 17 d.) ir Sankt Peterburgo „Zenit“ (lapkričio 26 d.) bei „Betsafe–LKL“ mačas su Alytaus „Dzūkija“ (lapkričio 22 d.).

Lapkričio mėnesio Eurolygos rungtynėms bus atidaromas tik pirmasis arenos aukštas. Žiūrovai galės įsigyti tik maždaug pusę iš 300 bilietų, nes dalį bilietų proporcingai gali įsigyti „Žalgirio“ arenos ložių nuomininkai.

Bilietus galima įsigyti tik internetu oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje.

Į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai turės laikytis saugaus atstumo, galės sėsti tik į ant bilieto nurodytas vietas ir per visas rungtynes privalės dėvėti apsaugines veido kaukes. Žiūrovai gėrimus ir maistą galės vartoti tik arenos fojė – į savo vietas sektoriuose jų atsinešti ir vartoti negalima.

Lietuvos čempionų klubas ir toliau laikysis visų prevencinių saugos priemonių, kad krepšinio rungtynės vyktų saugiai. Yra tikrinama visų atvykstančių į areną lankytojų, darbuotojų ir žaidėjų kūno temperatūra, kuriai viršijus 37,3 laipsnio, asmenys nėra įleidžiami į areną. Taip pat prie kiekvieno įėjimo sumontuoti dezinfekatoriai, įrengti papildomi žymėjimai lankytojų srautų valdymui, prieš atsidarant durims į renginį ir renginio metu dezinfekuojamos visos durų rankenos, turėklai esantys arenoje, po rungtynių dezinfekuojamos visos sėdimos vietos, turėklai, paviršiai esantys arenoje.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: