V. Šeškus: „Nuo pat pradžių tikėjomės laimėti lygą“

V. Šeškus: „Nuo pat pradžių tikėjomės laimėti lygą“

Virginijus Šeškus 2009 metais su Prienų „Rūdupiu“ laimėjo NKL – VIKINGLOTTO, prabėgus 12 metų, 2021-aisiais, tokį rezultatą pakartojo su Jonavos „CBet“. Apimtas euforijos specialistas juokavo, jog dabar neatmeta galimybės tai padaryti dar po 12 metų.



„Jeigu sveikatos bus, galbūt“, – po dvikovos sakė Virginijus Šeškus, per kurio interviu Edvinas Šeškus ant tėčio liejo šampaną.

Finale „CBet“ daugiau nei užtikrintai 100:66 sutriuškino „Telšius“ ir pirmą kartą Jonavos klubo istorijoje laimėjo NKL – VIKINGLOTTO.

„Galiu pasakyti, jog nuo pat pradžių tikėjomės laimėti lygą, mano buvo tokie pareiškimai, – teigė V. Šeškus. – Galbūt mums šiandien buvo per lengvas finalas, bet mes atradome savo X faktorių. Žinote, turbūt, kokį.“


X faktorius buvo Edvinas Šeškus, kuris finale per 29,5 minutės pelnė 26 taškus (4/5 dvit., 6/7 trit.), atkovojo 4 bei perėmė 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 sykius suklydo ir surinko 31 naudingumo balą.

„Duosime jam ką nors grįžus namo“, – apie sūnaus Edvino pasirodymą sakė „CBet“ treneris.

Laimėjus NKL – VIKINGLOTTO, Jonavos „CBet“ gavo teisę kitą sezoną žaisti Lietuvos krepšinio lygoje.

„Labai malonu, kad prieš Velykas dabar tokia gera nuotaika“, – džiaugėsi V. Šeškus.

Specialistas taip pat skyrė gražių žodžių „Telšių“ komandai, kuri sezoną užbaigė antroje vietoje.

„Galiu tik pagirti „Telšių“ komandą, manau, jie padarė viską, ką galėjo, – pažymėjo V. Šeškus. – Tikrai nebuvo lengva. Jie buvo pagavę momentą, bet mums tikrai padėjo tritaškiai. Mes per pertrauką kalbėjome, kad mūsų kamuolys turi vaikščioti. Pradėjo vaikščioti kamuolys, prasidėjo geros atakos, o dar prisidėjo pataikymas iš toli.

Dabar galvojame, kad reikia su vyrais pasėdėti, pašnekėti, pakalbėti apie kitus metus, ką darysime kitą sezoną.“






NKLyga.lt

Video rekomendacijos: