Eurolygos užkulisiai: J. Lauvergne emocijos ir pokštai bei P. Jankūno prisipažinimas rūbinėje

Eurolygos užkulisiai: J. Lauvergne emocijos ir pokštai bei P. Jankūno prisipažinimas rūbinėje

Ketvirtadienio vakarą tuščia „Žalgirio“ arena virpėjo nuo energingo žalgiriečių žaidimo paskutinėse Eurolygos sezono rungtynėse su Atėnų „Panathinaikos“ klubu. Teigiamoms emocijoms po pergalės dar neišsisklaidžius, „Žalgiris Insider“ pristato unikalius ir žiūrovams nematytus rungtynių užkulisius.



Užkulisių gidu tapo rungtynes dėl nugaros skausmų praleidęs aukštaūgis Joffrey Lauvergne. Krepšininkui prieš rungtynes buvo pritaisytas mikrofonas, kuris leido užfiksuoti ne tik visas J.Lauvergne emocijas dvikovos metu, bet įrašyti viską, kas dėjosi šalia prancūzo.

„Žalgiris Insider“ prenumeratoriams skirtame vaizdo klipe paaiškės, kuris žalgirietis, anot J. Lauvergne, gerai maitinasi, kokius pokštus krepšininkas laidė kartu su Artūru Milakniu, ką aukštaūgis kalbėjo apie Thomaso Walkupo ūsus bei kaip Paulius Jankūnas „prigavo“ komandos draugą su karjeros pratęsimo paskelbimo naujienomis.

„Žalgiris Insider“ prenumeratorių laukia ne tik šis Eurolygos užkulisių klipas. Kitą savaitę pasirodys pokalbis apie lemiamas rungtynių akimirkas su Mariumi Grigoniu, rubrikoje #EuroleaguTalks svečiuosis Kyle‘as Hinesas, o savaitės pabaigoje bus žaidžiamas jau antrasis šio sezono protmūšis su prizais.






Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: