M. Kiltinavičius grįžta prie „Sūduvos-Mantingos“ vairo

M. Kiltinavičius grįžta prie „Sūduvos-Mantingos“ vairo

Nacionalinėje krepšinio lygoje („7bet-NKL“) rungtyniaujanti Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ pradėjo tarpsezonio darbus ir po ketverių metų pertraukos susigrąžino Suvalkijos ekipoje jau dirbusį strategą.



Klubas savo svetainėje oficialiai paskelbė, jog prie vairo stoja Marius Kiltinavičius, su kuriuo sudaryta vienerių metų sutartis.

39-erių strategas marijampoliečiams vadovavo 2015-2017 metais ir per šį laikotarpį du kartus „Sūduvą-Mantingą“ atvedė į NKL čempionų titulą bei iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos taurę (LKF).

M. Kiltinavičius trenerio poste pakeitė dvejus metus Marijampolėje praleidusį Povilą Šakinį.


Pats treneris neslėpė, jog yra malonu grįžti į puikiai pažįstamą organizaciją bei pridūrė, jog „Sūduva-Mantinga“ yra atsakingai dirbantis klubas, kuriame pats Marius jaučiasi labai komfortabiliai.

Marijampoliečiams treneris pažadėjo atiduoti visą savo širdį bei pabrėžė, jog labai laukia susitikimo su komandos fanais, kuriems nuo ankstesnių sezonų jaučia pačius šilčiausius jausmus.

Du sezonus su 4 mėnesių pertrauka M. Kiltinavičius dirbo Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančioje Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ekipoje. Permainų krėsti kėdainiečiai praėjusį sezoną iškovojo 10 pergalių, payrė 26 pralaimėjimus bei liko paskutiniai.

Praėjusį sezoną „Sūduva-Mantinga“ pateko į NKL finalo ketvertą, tačiau jame pralaimėjo abu mačus bei liko ketvirta.





NKLyga.lt

Video rekomendacijos: