R. Seibutis paskelbė apie karjeros pabaigą

R. Seibutis paskelbė apie karjeros pabaigą

Ilgametis Lietuvos rinktinės narys Renaldas Seibutis oficialiai pranešė, kad baigia savo profesionalaus sportininko karjerą.



Tai jis atskleidė BasketNews.lt portalui, o vėliau tai patvirtino ir Kauno „Žalgirio“ ekipa, kuri dėkojo gynėjui už jo įspūdingą karjerą.

„Dukart LKL čempionu su „Žalgiriu“ tapęs Renaldas Seibutis baigia profesionalo karjerą. Ačiū tau už viską, Reno!“ - rašė „Žalgirio“ klubas.

„Labiau stebinanti žinia už tai, kad Renaldas baigia krepšininko karjerą, yra tai, kad jis vis dar iki pat šiandien jos nebuvo baigęs. O šiaip Seibučiui visada jausiu sentimentus: aikštelėje jis buvo tiek pat karingas, kiek ir vikrus. Nors labiausiai įstrigę jo pasirodymai yra su rinktinės marškinėliais, o ne Žalgirio, visgi jis visada liks žaliai baltas mano atmintyje. Smagaus užtarnauto poilsio, Renaldai“, - rašė „Žalgirio metraštis“.


Paskutines rungtynes R. Seibutis sužaidė 2019-aisiais pasaulio čempionate, vilkėdamas Lietuvos rinktinės marškinėlius.

Po šio čempionato R. Seibutis dar bandė grįžti į aikštelę, tačiau nugaros skausmas sustabdė patyrusį krepšininką.

Vėliau gynėjas laiką skyrė reabilitacijai, tačiau į didžiąją krepšinio areną nebesugrįžo.

Per savo karjerą krepšininkas atstovavo Vilniaus „Sakalų“, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Marousi“, Bilbao „Basket“, Vilniaus „Ryto“, Stambulo „Daruššafakos“, Kauno „Žalgirio“, Klaipėdos „Neptūno“, Saragosos „Basket“ komandoms.

Vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius R. Seibutis dukart tapo LKL čempionu.

Tuo metu su Lietuvos rinktine 2010 metais laimėjo pasaulio čempionato bronzą, o 2013 ir 2015 metais – Europos čempionato sidabrą.











Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: