„Žalgirio ekspresas“ sugrįžta – fanai bus pristatyti iki pat „Žalgirio“ arenos durų

„Žalgirio ekspresas“ sugrįžta – fanai bus pristatyti iki pat „Žalgirio“ arenos durų

Zalgiris.lt nuotr.

Po metų pertraukos į trasą sugrįžta „Žalgirio ekspresas“. Į Eurolygos dvikovas „Žalgirio“ arenoje keturis sezonus krepšinio gerbėjus vežioję autobusai ir vėl keliaus į Lietuvos čempionų rungtynes.



Bendradarbiavimą su savo partnere UAB „Kautra“ tęsiantis Kauno „Žalgiris“ patogiais autobusais į Eurolygos mačus „Žalgirio“ arenoje aistruolius veš net iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės.

Pirmasis šio sezono „Žalgirio ekspresas“ pajudės spalio 21-ąją, kuomet žalgiriečiai Eurolygos penktojo turo rungtynėse namuose priims Miuncheno „Bayern“ krepšininkus.

Kaip ir anksčiau sirgaliai yra kviečiami burtis į „Žalgirio“ arenos mėlyną-pilką zonas, kuriose bilietai, atvykus „Žalgirio ekspresu“, kainuos nuo 4 eurų, priklausomai nuo sėdimos vietos.


Gerbėjų patogumui, įsigijus norimus bilietus į kitus sektorius, ar turint „Žalgirio“ sezono abonementą, siūloma nusipirkti tik kelionę bendraminčių apsuptyje su „Žalgirio ekspresu“.

„Žalgirio ekspreso“ bilietas, be rungtynių bilieto, kainuos 7,5 euro arba 10,5 euro, priklausomai nuo kelionės pradžios vietos.

„Kautros“ autobusai krepšinio gerbėjus atveš iki pat „Žalgirio“ arenos. Po rungtynių autobusas 30 minučių lauks sirgalių prie arenos ir parveš juos į autobusų stotį, iš kurios atvyko.

„Žalgirio ekspreso“ bilietus ir paketus bus galima įsigyti oficialioje „Žalgirio“ internetinio puslapio bilietų pardavimo sistemoje.

„Žalgirio ekspreso“ kelionės yra planuojamos į visas žalgiriečių Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, o užsiimti ribotas vietas į pirmąjį, spalio 21 dieną startuojantį reisą, galima jau dabar.

Bilietai į lapkričio mėnesio rungtynes prekyboje pasirodys kitą savaitę, o kartu su jais bus galima užsirezervuoti vietas ir „Žalgirio eksprese“.







Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: