„Žalgiris“ pratęsė bendradarbiavimą su „VILVI Group“

„Žalgiris“ pratęsė bendradarbiavimą su „VILVI Group“

Kauno „Žalgiris“ ir „VILVI Group“ pratęsė ilgametį bendradarbiavimą – dvyliktą sezoną iš eilės ilgamečiai partneriai žengia kartu.



Ilgametė ir tvari partnerystė jau tapo neatsiejama abiejų prekės ženklų dalimi. „Vilkyškių“ prekės ženklas su juoduoju katinu priklauso „VILVI Group“, o ant jų produktų pakuočių jau eilę metų puikuojasi „Žalgirio“ logotipas. Beje, įsigydami „Vilkyškių“ juodojo katino produktus, komandos aistruoliai tiesiogiai prisideda ir prie Lietuvos čempionų klubo.

„Žalgirio“ partneriams „VILVI Group“ priklauso penkios gamyklos, kuriose gaminami ypatingi gaminiai: išskirtinių receptūrų „VILVI“ sūriai, šviežio pieno „Vilkyškių“ produktai, baltyminiai kokteiliai sportininkams „GymON“ bei daugelis kitų produktų.

„Šie metai yra netradiciniai visiems, kadangi pandemija daro įtaką ne vienai sričiai, tad iššūkiai lydi ne tik verslą, bet ir sportą. Suprantame, kad kaip ir produktų gyvavimo cikle, taip ir komandoje – būna įvairių etapų, kai jaučiamas augimas, branda, bet būna ir sudėtingesnių periodų, po kurių, tikime, ateina geresni laikai“, – sakė „VILVI Group“ įmonių grupės direktorius Gintaras Bertašius.


„VILVI Group“ jau daugiau nei dešimt metų yra oficialus „Žalgirio“ pieno produktų tiekėjas, tad žalgiriečiai po treniruočių ar rungtynių turi galimybę pasistiprinti ir atgauti jėgas su baltymų šaltiniu esančiais „Vilkyškių“ jogurtais ar varškės sūreliais, kurie tinka ne tik sportuojantiems, bet ir mėgstantiems gardžiai pavalgyti. Kaip įprasta, krepšininkai yra vieni pirmųjų, kuriems atitenka galimybė paragauti ir įvertinti naujausius partnerio produktus. O atvykusiems krepšininkams iš svetur „Vilkyškių“ sūreliai būna tikra naujiena, kuri sezono metu tampa itin mėgstamu užkandžiu.

Su „Vilkyškių“ produktais sirgaliai susiduria ne tik parduotuvėse, bet ir per rungtynes „Žalgirio“ arenoje – žiūrovus arenoje nuolat linksmina vienas iš „Vilkyškių“ prekių ženklo simbolių – juodas katinas, o patys aistruoliai dalyvauja įvairiuose konkursuose ir varžosi dėl prizų.







Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: