LKF viceprezidentas L. Kleiza su šimtmečiu sveikino Molėtų krepšinio entuziastus

LKF viceprezidentas L. Kleiza su šimtmečiu sveikino Molėtų krepšinio entuziastus

LKF nuotr.

Šeštadienį vyko Molėtų krepšinio lygos finalinio ketverto varžybos. Bronzos medalius iškovojo „Žiuko įmonė“, rezultatu 80:71 nugalėjusi „Suginčius“. Aukso medaliais po itin atkaklios kovos pasidabino „Augiesa“, įveikusi „Molėtų kuopą“ (98:93).





Varžybose lankėsi Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) viceprezidentas Linas Kleiza. Į Lietuvos šimtmečio vyrų krepšinio rinktinę išrinktas krepšininkas kvietė Molėtus prisidėti prie krepšinio talentų ugdymo. „Be galo nuostabus miestas, tikėkimės, kad Molėtai padės Lietuvai užauginti talentų ir sugrąžinti pergales į Lietuvą“, – sakė 2010 m. pasaulio čempionato bronzos medalio laimėtojas.

Molėtų kūno kultūros ir sporto centras vadovas Mindaugas Kildišius džiaugėsi Lino Kleizos vizitu ir LKF dėmesiu Molėtų krepšiniui: „Liną žinome kaip puikų krepšininką, dabar žinome ir kaip vadybininką. Linas visą laiką asocijuojasi su Lietuvos krepšiniu. Džiaugiamės, kad Lietuvos krepšinio federacija šimtmečio proga pagerbė labiausiai nusipelniusius Molėtų krepšiniui asmenis ir taip dar sustiprino šią krepšinio bendruomenę.“

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: