Antikvarinė „Žalia Sierra“ neatlaikė lenktynių įtampos (VIDEO)

Antikvarinė „Žalia Sierra“ neatlaikė lenktynių įtampos (VIDEO)

LKF nuotr.

Trečioje Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) laidoje apie krepšinio pasaulio žmones ir jų automobilius „Fast Brake“ svečiavosi krepšinio renginių vedėjas ir įžymus keliautojas Vytautas Mikaitis. Neegzistuojančios kelionių agentūros „PravalTuras“ direktorius į laidą atvyko su savo legendiniu žalios spalvos Ford Sierra automobiliu.





„Čia yra praktiškai mašina-veidmainis, – vardindamas automobilio trūkumus pripažino V. Mikaitis. – O šitas bandymas galėtų būti paskutinis sierai. Neatmesčiau tokio varianto.”

Pakeliui į „Nemuno žiedo“ trasą „PravalTuro“ direktorius stabtelėjo net automobilių plovykloje. Patyręs keliauninkas teigė, jog tai padeda lenktynėse: „Tais metais ėjo, kai nusiplauni, labai pagreitėja. Aš, kai šitą nuplaunu, iškart priduoda greičio!“


Ar padėjo Mikaičiui visos šios gudrybės lenktynių trasoje? Ar pavyko „Žalia Sierrai“ pasiekti šimto kilometrų per valandą greitį? Kaip sekėsi Vytautui automobilių drago rungtyje? Visa tai pamatysite naujausioje „Fast Brake“ laidoje Lietuvos krepšinio federacijos YouTube paskyroje.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: