„M Basket“ pasikvietė į NKL sugrįžtantį K. Guščiką, „Kuršiai“ – naujoką iš Amerikos

„M Basket“ pasikvietė į NKL sugrįžtantį K. Guščiką, „Kuršiai“ – naujoką iš Amerikos

LKL nuotr.

Mažeikių „M Basket“ priekinę liniją papildė nuo 2015-ųjų LKL rungtyniavęs 206 cm ūgio Karolis Guščikas.



30-metis krepšininkas šį sezoną pagal trumpalaikę sutartį vilkėjo „Gargždų“ marškinėlius, o praėjusį sezoną praleido Pasvalio „Pieno žvaigždėse“.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) aukštaūgis pernai pelnydavo po 6,3 taško, atkovodavo po 4,7 atšokusio kamuolio ir rinkdavo po 8 naudingumo balus.

Paskutinį sykį K. Guščikas „7bet-NKL“ rungtyniavo 2014-2015 m. sezone, kai atstovavo Raseinių „Rasai“.


„Komanda nedemonstruoja žaidimo, kurio tikėjomės, todėl įsibėgėjus sezonui, esame priversti stiprintis. Tikime, kad Karolis Guščikas gerokai sustiprins mūsų priekinę liniją“, - apie naujoko atvykimą kalbėjo klubo direktorius Arūnas Liškus.

2015-aisiais krepšininkas pasirašė ilgalaikę sutartį su tuometiniu Vilniaus „Lietuvos rytu“, tačiau ekipoje nedebiutavo – buvo skolinamas kitiems klubams. Per karjerą Lietuvos krepšinio lygoje Guščikas taip pat yra vilkėjęs „Šiaulių“, Alytaus „Dzūkijos“, Utenos „Juventus“ ir Prienų „CBet“ komandų marškinėlius.

Šiandien į Mažeikius atvykęs K. Guščikas su „M Basket“ marškinėliais debiutuos jau rytoj, kadangi dėl nelaimės šeimoje rungtynes praleis kitas aukštaūgis Petras Piekus.

Tuo metu Palangos „Kuršiai“ pasikvietė naujoką Zacaree Owensą.

23-ejų 180 cm ūgio amerikietis papildys palangiškių gynėjų grandį.

Indianos valstijos universitete studijavęs Z. Owensas praėjusiame NCAA sezone per 24 minutes fiksavo 15,6 taško, 2,2 atkovoto kamuolio, 2 rezultatyvių perdavimų ir 1 perimto kamuolio statistiką.

NKLyga.lt

Video rekomendacijos: