Trečią NKL bronzą laimėjęs M. Norkus: „Esame kaip užkeikti“

Trečią NKL bronzą laimėjęs M. Norkus: „Esame kaip užkeikti“

Nuotr. D.Lukšta / NKL

Nuo „Telšių“ klubo įkūrimo 2012 metais komandoje žaidžiantis Mindaugas Norkus kartu su komanda „7bet-NKL“ penktą kartą iškovojo medalius, bet žemaičių ekipa dar nė sykio neatsiėmė auksinių apdovanojimų.



Šįsyk „Telšiai“ buvo finalo ketverto šeimininkai, bet pusfinalyje nusileido Kauno „Žalgirio“ dubleriams. Visgi mače dėl trečiosios vietos „Telšiai“ 75:74 įveikė „Sūduvą-Mantingą“ ir atsiėmė bronzos medalius.

Tai antras sezonas paeiliui, kai Žemaitijos sostinės komanda laimėjo bronzos medalius. Komanda šį apdovanojimą atsiėmė ir 2019 metais, o 2020 ir 2021 metais – sidabrą.

„Esame kaip užkeikti... Į finalo ketvertą patenkame, bet paimti to aukščiausio neišeina, – po laimėtų rungtynių sakė M. Norkus. – Svarbiausia nenustoti. Komanda turi išlikti, turi būti žaidėjai, visa aplinka, sirgaliai... Turi tas ateiti, jeigu toliau dirbsime, stengsimės, išliksime kartu organizacijoje.


Ne paslaptis, kad komandos tikslas buvo laimėti šį čempionatą. Labai gerai vertinti sezono tikrai negaliu. O visai blogai irgi negalima vertinti. 10 balų negalime rašyti.“

Savo medalių kolekciją papildęs M. Norkus pažymėjo telšiškių palaikymą abejose finalo ketverto rungtynėse.

„Fanai darė tai, ką ir visą sezoną – mūsų arena lygoje yra viena lankomiausių. Telšiai tikrai negali skųstis fanų palaikymu. Mes dėl jų žaidžiame“, – sakė M. Norkus.

Rudenį krepšininkui sueis 38-eri metai, o aukštaūgis dar nėra apsisprendęs, ar ir toliau gins gimtojo miesto komandos garbę.

„Dabar neatsakysiu. Vasara prieš akis“, – užbaigė telšiškis.

NKLyga.lt

Video rekomendacijos: