Startavo prekyba bilietais į rinktinės rungtynes: per pirmą pusvalandį parduota daugiau nei 1000 bilietų

Startavo prekyba bilietais į rinktinės rungtynes: per pirmą pusvalandį parduota daugiau nei 1000 bilietų

FIBA nuotr.

Šiandien startavo išankstinė prekyba bilietais į birželio 29 – liepos 4 dienomis „Žalgirio“ arenoje vyksiantį olimpinės atrankos krepšinio turnyrą. O nuo prekybos pradžios praėjus daugiau nei pusvalandžiui sirgaliai jau įsigijo daugiau nei 1000 bilietų.



„Dėl pasikeitusios renginio datos, gyvenimą sukausčiusios pandemijos ir naujų aplinkybių, esame priversti atšaukti įsigytų bilietų galiojimą. Nėra techninių galimybių išpildyti vartotojų poreikius pagal seną tvarką. Pagal dabartinį reglamentą atsiranda sąlyga turėti galimybių pasą, taip pat įvesti atstumus tarp sėdimų vietų, kas reikštų, jog kai kurie sirgaliai negalėtų sėdėti ten, kur įsigijo bilietus, todėl natūraliai kiltų nepasitenkinimas.

Buvo priimtas sprendimas atšaukti bilietų galiojimą, sirgaliams grąžinti išleistus pinigus ir pradėti naują prekyba bilietais. Bilietų savininkai renginio metu turės turėti galiojantį galimybių pasą, o atvykę į areną pateikti ir tapatybę įrodantį asmens dokumentą“, – teigė LKF direktorius Justas Kalinauskas.

Pirmenybę įsigyti naujus bilietus turi senųjų bilietų ir LKF narystės savininkai. Birželio 2 dieną startuos vieša bilietų prekyba bilietai.lt platformoje. Į rungtynes bus galima patekti tik turint galiojantį galimybių pasą ir tapatybę įrodantį asmens dokumentą.


Iki šiol sirgalių įsigyti bilietai į rungtynes nebegalioja, juos jie galės grąžinti iki birželio 10 dienos.

Sirgaliai, kurie bilietus pirko kasose, turėtų kreiptis el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Dėl to kreiptis į bilietų platintoją nereikia, procedūra bus atlikta automatiškai.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) kartu su bilietų platintoju „Bilietai.lt“ paruošė dažniausiai užduodamų klausimų atmintinę.

Ar anksčiau įsigyti bilietai į Olimpinės atrankos turnyrą galioja?

Dėl pasikeitusių esminių renginio sąlygų iki šiol parduoti bilietai į renginį yra atšaukiami ir negalioja. Visiems bilietų savininkams bus grąžinti sumokėti pinigai. Su iki 2020 m. kovo mėn. įsigytu bilietu į renginį patekti nebus galima.

Kaip bus grąžinami pinigai už atšauktus bilietus?


Fizinius bilietus kasose ar pagal išankstines sąskaitas bilietus įsigijusiems asmenims reikia kreiptis el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Formą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766;

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas iki 2021 m. birželio 15 d. į sąskaitą, iš kurios buvo darytas mokėjimas. Jeigu pinigai iki 2021 m. birželio 15 d. Jūsų nepasiekė, kreipkitės tiesiogiai į Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir Jūsų užklausa bus įvykdyta rankiniu būdu.

Kada prasidės prekyba naujais bilietais?


2021 m. gegužės 28 d. pradedama bilietų prekyba asmenims, kurie buvo įsigiję bilietus į praeitų metų renginį. Prekyba vyks internetu, į specialų laukelį įvedant bilietų unikalius kodus (ID);

2021 m. gegužės 28 d. pradedama bilietų prekyba ir LKF bei „Mes už Lietuvą” narysčių turėtojams;

2021 m. birželio 2 d. pradedama vieša bilietų prekyba.


Ar nesikeis bilietų kaina?

Pradinės bilietų kainos lieka tos pačios, tačiau dėl žiūrovų apribojimo arenoje, bilietų, natūraliai, kiekvienoje kainų kategorijoje yra 25% mažiau. Artėjant renginio datai, bilietai gali brangti.

Kas galės patekti į renginį?


a.  į renginį galės patekti asmenys, atitinkantys sąlygas, numatytas LRV 2020 m. lapkričio 4 d. nutarime Nr. 1226 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ arba turintys galimybių pasą. Daugiau informacijos rasite www.gpasas.lt;

b. žiūrovai ir (ar) dalyviai renginį gali stebėti tik iš sėdimų vietų, užpildant ne daugiau kaip 75% visų sėdimų vietų;

c. vyresni nei 6 metų žiūrovai ir (ar) dalyviai, viso renginio metu privalo dėvėti kaukes.


Ar užsienio (ne Lietuvos Respublikos) piliečiai galės patekti į renginį?

Taip, į renginį galės patekti visi asmenys, atitinkantys šias, žemiau išvardintas sąlygas, numatytas LRV 2020 m. lapkričio 4 d. nutarime nr. 1226 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“:

Yra pasiskiepijęs Sąjungos vaistinių preparatų registre, įregistruota COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) vakcina;


Persirgo COVID-19 (koronaviruso infekcijos) ir diagnozė buvo patvirtinta remiantis teigiamu SARS-CoV-2 PGR tyrimo ar antigeno testo rezultatu, o nuo teigiamo tyrimo rezultato praėjo ne daugiau kaip 180 dienų (bet ne anksčiau nei asmeniui baigėsi paskirtos izoliacijos terminas);

Atlikus COVID-19 tyrimą ir gavus neigiamą atsakymą – ne anksčiau nei prieš 72 val. (skaičiuojant nuo ėminio paėmimo momento) atlikus SARS-CoV-2 PGR tyrimą arba ne anksčiau nei prieš 24 valandas (skaičiuojant nuo ėminio paėmimo momento) atlikus antigeno testą.

vaikai iki 16 metų.

Kaip gauti galimybių pasą?
Visą aktualią informaciją rasite:

www.gpasas.lt;

Ar galiu pasikeisti seną bilietą nauju?


Dėl Lietuvos Respublikos Vyriausybės taikomų žiūrovams arenoje apribojimų dėl COVID-19, nėra įmanoma užtikrinti tos pačios sėdėjimo tvarkos, kuri buvo numatyta iki pandemijos. Taip pat, nėra aišku, kurie anksčiau bilietus įsigiję žiūrovai, renginio datai suėjus, turės galimybių pasą ir ar galės pasinaudoti įsigytu bilietu. Todėl nėra galimybių anksčiau įsigyto bilieto pakeisti nauju.





Krepsinionamai.lt

Video rekomendacijos: