Oficialu: E. Ulanovas dėl sveikatos problemų praleis olimpinę atranką

Oficialu: E. Ulanovas dėl sveikatos problemų praleis olimpinę atranką

FIBA nuotr.

Prieš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklą, kurį jau trečiadienį prasidės Kaune, permainos palietė kandidatų sąrašą. Dėl sveikatos problemų šią vasarą rinktinei negalės padėti puolėjas Edgaras Ulanovas.



„Labai apmaudi situacija, tačiau šią vasarą prisijungti prie rinktinės dėl sveikatos problemų ir visų susiklosčiusių aplinkybių deja nepavyks. Tikrai gaila, nes šią vasarą vyks olimpiada, į kurią nori patekti kiekvienas sportininkas ir atranka vyks Kaune, prie savų sirgalių, tačiau būti su komanda negalėsiu“, – sakė Edgaras Ulanovas.

Primename, kad šiuo metu E. Ulanovas yra laisvasis agentas ir ieško sau naujos komandos.

Lietuvis praėjusį sezoną vilkėjo Stambulo „Fenerbahče“ komandos marškinėlius ir Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 4,5 taško, atkovodavo po 1,6 kamuolio ir rinkdavo po 4,7 naudingumo balo.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų sąraše liko 14 krepšininkų, kurie ruošis olimpinės atrankos turnyrui. Birželio 18 ir 24 dienomis Lietuva rungtyniaus su Dominikos Respublikos ekipa, o birželio 22 dieną lietuviai susitiks su Rusijos rinktine. Visos rungtynės vyks „Žalgirio“ arenoje, o bilietus platina bilietai.lt







Krepsinionamai.lt

Video rekomendacijos: