K. Maksvytis: „E. Ulanovas greičiausiai nepadės Lietuvos rinktinei“

K. Maksvytis: „E. Ulanovas greičiausiai nepadės Lietuvos rinktinei“

Lietuvos krepšinio rinktinė ketvirtadienį Kaune pradėjo treniruočių stovyklą, kurios tikslas pasiruošti pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Bulgarija ir Čekija.



O prieš tai įvyko spaudos konferencija, kurioje rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis atskleidė, jog šią vasarą nacionalinėje komandoje greičiausiai nebus Edgaro Ulanovo.

„Džiaugiuosi, kad pradedame stovyklą. Galiu garantuoti, kad turėsime tuos žaidėjus, kurie labai nori atvykti. Nebuvo lengva susirinkti, nes buvo ilgas sezonas. Traumos ir panašiai. Turėsime kažkiek pajaunintą – alkanesnę rinktinę. Tikslas lieka toks pat, tai - laimėti dvejas draugiškas ir dvejas oficialias rungtynes.

Markas Blaževičius nusprendė susitelkti ties savo ateitimi ir rinktinei šią vasarą nepadės, Martynas Echodas vėluoja atvykti. Taigi, teko skambinti Benui Griciūnui, kuris iš karto sutiko padėti ir ilgai negalvojęs jau kitą dieną atsidūrė Lietuvoje.


Visi žaidėjai yra pasiruošę padėti rinktinei vasarą. Iš visų žaidėjų su kuriais kalbėjau, vienintelis Edgaras Ulanovas greičiausiai nepadės Lietuvos rinktinei.

Kalbant dėl Brazdeikio, tai bus įdomu pasižiūrėti. Bus gera proga išsiaiškinti prieš Europos čempionatą“, – teigė Lietuvos rinktinės strategas.

Europos čempionate Lietuvos rinktinė žais B grupėje, kurioje kovos su Vokietijos, Prancūzijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Slovėnijos ir Vengrijos rinktinėmis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: