K. Maksvytis: „Bendras vaizdas džiugina“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Bendras vaizdas džiugina“ (VIDEO)

Sekmadienio vakarą Šiauliuose vyrų rinktinė atsitiesė po pirmajame kontroliniame mače patirto pralaimėjimo prieš Latvijos nacionalinę rinktinę.



Kazio Maksvyčio kariauna savų sirgalių akivaizdoje 98:62 (23:15, 28:22, 16:16, 31:9) abejonių nepaliekančiu stiliumi pranoko latvius su NBA krepšininku Davisu Bertaniu priešakyje.

Po mačo rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis atskleidė, kad motyvacijos šiame susitikime komandai nestigo.

„Džiaugiuosi. Norėjosi pasiekti revanšą. Komanda gerai sureagavo, pirmoje pusėje dar jautėsi neužtikrintumas, tačiau antroje pusėje jau ir gynėmės gerai, gynyboje keitėmės visais dengiamaisiais. Manau, kad ši rinktinė tai gali daryti efektyviai.


Sureagavome ir į žiniasklaidos kritiką. Noriu paprašyti nekarti visų šunų po pirmo pralaimėjimo ir mūsų trumpo susirinkimo. Manau, kad antraštės padėjo susikaupti. Nieko neįvyko po pirmųjų rungtynių, mes sureagavome ir ištaisėme klaidas, nieko neįvyko ir po šitų rungtynių. Pamatėme, kad turime kur tobulėti, galbūt kažkur buvome per daug agresyvūs, per daug chaoso. Reikės tai pataisyti, bet bendras vaizdas džiugina“, - kalbėjo K. Maksvytis.

LTU.Basketball ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: