K. Maksvytis: „Tikiuosi, kad Kuzminskas rytoj debiutuos“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Tikiuosi, kad Kuzminskas rytoj debiutuos“ (VIDEO)

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sausakimšoje Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje dramatišku būdu pratęsė savo pergalių seriją pasirengimo cikle iki šešių.



Kazio Maksvyčio vyrai sostinės sirgalių akivaizdoje 78:76 (25:17, 14:13, 17:23, 22:23) po atkaklios kovos patiesė Ispanijos rinktinę, kurią prieš dvi dienas dramatiškai įveikė ir Gran Kanarijoje (82:77).

Po mačo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis teigė, kad taisytinų dalykų yra apstu.

„Gerai, kad gavosi įtemptos rungtynės, pamatėme komandos reakciją. Žaidėme prieš stiprią komandą. Mane tenkino mačo pradžia, bet prastai įsijungė žaidėjai nuo suolo. Rungtyių pradžioje strigome nuo ispanų dvigubinimo. Rungtynių gale išsisprendėme ir laimėjome pergalę. Tam ir yra pasiruošimas, kad pamatytume savo stipriąsias ir silpnąsias puses.


Dar išskirčiau mūsų pasyvumą, kovojant dėl kamuolių. Eilinį kartą tęsiasi ši problema, tad reikia ją iki čempionato išspręsti.

Mačo galas buvo ne toks. Planavome, kad Grigonis žais, bet jam nepavyko, tada jau buvo improvizacija, Ignas pasiėmė iniciatyvą ir pelnė taškus

Kuzminskas rytoj turėtų debiutuoti. Žukauskui dar teks palaukti, nes patyrė kojos traumą, susimušė raumenį. Jam dar teks palenktyniauti su laiku, tkiuosi, kad jis spės grįžti į formą iki kitos savaitės pabaigos“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: