Fanų emocijos: „Gėda, nebuvo jokios energijos, o svarbiausia savigarbos“

Fanų emocijos: „Gėda, nebuvo jokios energijos, o svarbiausia savigarbos“

FIBA nuotr.

Lietuvos rinktinė patyrė pralaimėjimą 2023 metų pasaulio čempionato atrankoje. Kęstučio Kemzūros auklėtiniai Panevėžyje 65:90 (14:22, 19:21, 14:27, 18:20) nusileido Prancūzijos nacionalinei ekipai.

Lietuviams tai buvo antroji nesėkmė pasaulio čempionato atrankoje, kuri neleido jau šią savaitę užsitikrinti bilietą į planetos pirmenybes. Pirmadienį Lietuvos rinktinės laukia rungtynės išvykoje su Juodkalnija. 

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Tokio pralaimėjimo nebuvo nuo nepriklausomybės pradžios“, - rašė Vytautas.

„Anksčiau, kad papult į rinktinę, užsivilkti aprangą su užrašu Lietuva, buvo didelė garbė ir už tą garbę reikėjo kovoti atiduoti visą savo dvasią“, - teigė Vitalijus.


„Liūdna, kai žaidėjas aikštė žaisdamas neatiduoda ne širdies žaisdamas rinktinėje už Lietuvą, ir į ką mes pavirtome?“, - piktinosi Vilma.

„Gėda, nebuvo jokios energijos, o svarbiausia savigarbos“, - komentavo Nerijus.

„Lietuvos krepšinio po 10 metų laukia futbolo likimas“, - savo mintis išdėstė Benas.

„Tragedija, pasityčiojimas iš žiūrovų. Nei noro, nei talento, nei gynybos, treneris - miręs“, - rašė Giedrius.

„Greičiau baigtųsi šita langų sistemos nesamonė ir nebetektų daugiau matyt tokių apgailėtinų žaidėjo kratinio žaidžiant už Lt. Aplamai, tikiuos tokie kaip masiuliai gyvenime nebereprezentuos Lietuvos“, - teigė Kęstas.

„Mūsiškiai apgailėtinai atrodė, kam dar reikėjo žaisti, jai tik tiek tesugebi, gaila žiūrovų ir jų išleistų pinigų“, - piktinosi Snaigė.

„Kaip lengva kaltinti žaidėjus ir trenerį, kai pralaimim. O kai laimim - mes jėga. Būkime santūrus ir palaikykime mūsų rinktinę, kas bebūtų“, - komentavo Tomas.


„Gal reiktų LKF pataupyti biudžetą ir į Juodkalniją net neskristi?“, - savo mintis išdėstė Stasys.

„Komentoriai varžybų daugiau kalbėjo apie Victor Wembanyama nei apie Lietuvos komanda. Supratau ,kad ju kelnės buvo šlapios iš laimės. Rinktinė išsigandusi buvo kažkokia. Visai jokio logiško žaidimo...“, - mintimis dalinosi Ramūnas.

„Kad ta Lietuvos rinktine pusę Ryto žaidėjo, tai ką jūs norit laimėti su tokiu lygiu“, - rėžė Ernestas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: