Fanai po pergalės: „Penktadienį buvo blogai, bet šiandien - ne ką geriau“

Fanai po pergalės: „Penktadienį buvo blogai, bet šiandien - ne ką geriau“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (8-2) išvykoje 65:54 (19:15, 18:15, 12:14, 16:12) įveikė Juodkalnijos (6-4) krepšininkus ir iškovojo kelialapį į kitų metų FIBA pasaulio taurės varžybas.



Po mačo Lietuvos rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Žaidimas buvo nekoks, bet viską pamiršim, svarbu patekom į pasaulio čempą“, - rašė Andrius.


„Negaliu tokio krepšio ilgai žiūrėti...akys pavargo...pykina...jei vis dažniau taip bus, atgrąsins ne vieną sirgalių...“, - teigė Artūras.

„Nebuvo saldi pergalė. Mūsų rinktinė turėjo šiandien bent ant 30 mažiausiai pervažiuot priešininkus, graudus Juodkalnijos žaidimas buvo. Bet nors pergalė“, - džiaugėsi Jovaras.

„Vargo tai beveik ir nebuvo - visą laiką jautėsi, kokia pabaiga bus...“, - komentavo Vidmantas.

„Penktadienį buvo blogai, bet šiandien ne ką geriau. Gerai, kad varžovai išvis 0. Kaip gali profesionalus krepšininkas iš 3m "nedamest" iki lanko? Pasirodo ryto žvaigždės gali“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Su tokia rinktine tik prieš Juodkalnija ir žaisti. Antrą kartą įmetė 65 taškus, gimdykla ne varžybos, su pergale įveikus kiemo komanda“, - mintimis dalinosi Naglis.

„Jei ne Kuzminskas, mums būtų labai blogai“, - teigė Gvidas.

„Sveikinimai su patekimu į čempionatą visiems. Man tik vienas didelis BET yra. Girdžiūno karjera jau po biškį eina žemyn, taip individualiai gal stiprus, nu bet jokių perspektyvų. Tuo tarpu dar gan jaunas su nemažom perspyktyvom Velička ant suolo, kuris šiemet Vokietijoj labai neblogai juda ir yra geriausias šioje rinktinėje pražangų provokuotojas ir vienas geriausių 1x1 žaidėjų. Kaip tai suprasti?“, - rašė Vidas.


„Žaidimas tai baisus. Ačiū Kuziai ir Kariniauskui“, - džiaugėsi Kajus.

„Masiulio kituose languose turi nebelikti. Per daug žmogus avanso gavo, geriau duot vietą kokiam jaunuoliui pasibandyt, daugiau naudos bus“, - komentavo Benediktas.

„Žaidimas buvo banguotas, gerus momentus keitė prastesni. Žaidimas buvo klampus gynybinis. Mūsiškiai neleido jiems lengvu ro laimėta 10 kamuolių .Jeigu gerai pamačiau rezultatyvių perdavimų 16 prieš 8. Žaidė juk 3 Lietuvos rinktinė. Kitos rinktinės kurios turi problemų pasistiprinti Eurolygos žaidėjais. Su Pergalė Lietuvos rinktinė“, - savo mintis išdėstė Juozas.


„Visų pirma, tai su pergale. Žaidimas nebuvo geresnis nei su prancūzais, bet varžovas tokio, žemiau LKL komandos lygio. Bet kokiu atveju pagarba tiems žaidėjams, kurie atvyko, kurie galėjo atvykti“, - mintimis dalinosi Gintautas.

„Rungtynės baisios, svarbu pergalė“, - rėžė Simas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: