K. Maksvytis atskleidė, kad prieš Sakartvelą jau žais Valančiūnas, Jokubaitis ir Brazdeikis

K. Maksvytis atskleidė, kad prieš Sakartvelą jau žais Valančiūnas, Jokubaitis ir Brazdeikis

LKF nuotr.

Lietuvos rinktinė antradienį žais dar vienas kontrolines rungtynes. Šįkart Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune susikaus su Sakartvelo krepšininkais.



Prieš šias rungtynes K. Maksvytis atskleidė, jog mače su Sakartvelu aikštelėje pasirodys Jonas Valančiūnas, Ignas Brazdeikis ir Rokas Jokubaitis.

„Praeitame mače rungtyniavo ne visi žaidėjai, tikimės, kad šįkart jau žais didžioji dalis pagrindinių žaidėjų. Tiek Valančiūnas, tiek Brazdeikis, tiek Jokubaitis turėtų grįžti į rikiuotę, pratintis žaisti su komanda, vienas prie kito. Visada yra ką patobulinti ir šios rungtynės bus tam ir skirtos.

Kiekvienais metais rinktinė būna kitokia. Reikia priprasti vieniems prie kitų, išmokti žaisti kaip komanda, kovoti kaip komanda. Kuo anksčiau įtrauksime tuos žaidėjus, tuo greičiau pagausime ritmą.


Pagal sąrašą Sakartvelo rinktinė atrodo stipri. Galinga priekinė linija. Atvažiuoja tiek Goga Bitadze, tiek Tornikė Šengelija, matome natūralizuotą amerikietį įžaidėjo pozicijoje. Bus geras varžovas pasitikrinti pajėgumą. Žaisime Kaune, bus smagu žaisti prieš šių sirgalių, tikimės, kad jie ateis palaikyti rinktinės“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: