K. Maksvytis: „Kažkiek sujaukė planus mūsų pasikeitimai komandoje“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Kažkiek sujaukė planus mūsų pasikeitimai komandoje“ (VIDEO)

Lietuvos rinktinė ketvirtadienį sėkmingai pradėjo 2025 metų Europos čempionato atrankos kovas ir Vilniuje nugalėjo Lenkijos krepšininkus.



Pirmadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susikaus su Estijos ekipa, o prieš išvykstant į Taliną, sudėtyje įvyko permainos.

LKF praneša, kad dėl sveikatos problemų rinktinę palieka Martinas Gebenas ir Margiris Normantas, o prie komandos jungiasi Matas Jogėla.

Apie šias permainas ir artėjančias rungtynes savo mintimis pasidalijo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis.


„Atvažiavome kažkiek anksčiau, todėl manau, kad turėsime laiko priprasti ir pasiruošti. Kažkiek sujaukė planus mūsų pasikeitimai komandoje, kuriuos reikėjo išspręsti. Juos išsprendėme ir važiuojame toliau.

Martinas susirgo, nespėtų pasveikti per kelias dienas. O Margiris pajautė kojos skausmus, kurie jį kamavo ir per KMT. Jis taip pat nerungtyniaus. Priekinės linijos problemas spręsime didesniu Mareko Blaževičiaus ir Ąžuolo Tubelio vaidmeniu.

Tuo metu gynėjų linijoje trūksta su kamuoliu galinčių žaisti žmonių, tad išsikvietėme Matą Jogėlą. Jis iš Ispanijos atvyko tiesiai į treniruotę. Tikras šaunuolis“, – teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: