Rinktinės fanai: „Neramu dėl olimpinės atrankos...“

Rinktinės fanai: „Neramu dėl olimpinės atrankos...“

FIBA nuotr.

Nuožmi kova Estijos sostinėje baigėsi pirmąja Lietuvos rinktinės (1-1) nesėkme atrankoje į 2025 m. Europos čempionatą.



Sausakimšai užpildytoje Talino arenoje Kazio Maksvyčio vyrai 59:65 (18:17, 19:24, 13:9, 9:15) neatsilaikė prieš estus (2-0) ir užleido pastariesiems pirmąją vietą H grupėje.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Totalus dugnas. Gėda. Visada palaikiau Kazį, bet akivaizdu, kad netempia net rinktinės lygio. Gal laikas Maksvyčiui trauktis?“, - piktinosi Giedrius.


„Neramu dėl olimpinės atrankos... Taip žaisti daugiau negalima!“, - komentavo Žydrius.

„Problema ne trečias kėlinys, kaip sakė komentatoriai, problema Žalgirio duobkasys.
Dabar ir rinktinei kasa duobę“, - rašė Darius.

„Oho kiek trenerių susirinko ir visi žino kaip reikia treniruoti rinktinę. Bus iš ko pasirinkti trenerį kitam kartui“, - komentavo Ramūnė.


„Užtenka vaidint krepšinio valstybę, imkit jūs trenerį iš užsienio, dar kokį aukštesnio lygio įžaidėją legionierių ir bandykit kovot. Visam pasauliui nerūpi kad mes čia tokie užsispyrę dėl natūralizavimo“, - rėžė Linas.

„Gėda žiūrėti tokį žaidimą, dar vadinasi profesionalūs žaidėjai. Manau treneriui verta pamastyti apie savo atliktą darbą“, - mintimis dalinosi Audronė.

„Kiaušinius žaidėjai Lietuvoj paliko.... Ne treneris neįmeta arba dėl kamuolio nekovoja. Jeigu ne Žalgirio žaidėjai, tai mūsų zviazdos būtų sutriuškinti...“, - piktinosi Saulius.

„Žaidimas be idėjos.... Žaidė tik viena komanda, gaila, kad ne mūsų. Klausimas, o kur dingo savigarba?“, - komentavo Egidijus.

„Atrodo, kad Kazio Žalgirį žiūrėčiau. Gaila“, - rašė Paulius.

„Nežinau kaip jums, bet mane jau užkniso tas visiškas improvizacijos ignoravimas mūsų puolime. Maksvytis tiesiog duoda žalgiriečiams žaisti tarpusavy. Pvz Ulė, Lelavičius ir Dimša penkete, tai tarpusavy kamuoliu ir dalinasi. Likę 2 žaidėjai tik dėl skaičiaus. Pvz Tubelis kamuolių gauna tik iš ne žalgiriečių. Radzevičius irgi. Žalgiriečiams visiška laisvė duota, kas, deja, kenkia puolimui. Neturiu nieko prieš žalgiriečius, bet toks Maksvyčio "planas" yra tiesiog plano nebuvimas“, - rėžė Laurynas.

„Žaidimas lapkričio gruodžio Žalgiris, bumsi kamuolį be minties“, - mintimis dalinosi Rokas.

„Lauk tą Kazį iš rinktinės. Nes ir rinktinę nuvarys kaip Žalgirį“, - piktinosi Adomas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: