V. Šeškaus idėją pasiskolinęs K. Maksvytis: „Komplimentai komandai“

V. Šeškaus idėją pasiskolinęs K. Maksvytis: „Komplimentai komandai“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (3/0) pirmąjį etapą užbaigė be pralaimėjimų ir užkariavo D grupės viršūnę.



Kazio Maksvyčio treniruojama komanda mūšyje dėl pirmosios vietos 91:71 (26:27, 22:13, 18:10, 25:21) užtikrintai pranoko Juodkalniją (2/1) ir į antrąjį etapą žengs pilnai kontroliuodama savo šansus patekti į ketvirtfinalį.

Po mačo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis, atskleidė, kad vieną idėją pasiskolino iš Virginijaus Šeškaus.

„Komplimentai komandai, kurį labai gerai įvykdė rungtynių planą. Rungtynes bandėme pradėti su šiokia tokia avantiūra, pastatydami mūsų aukštaūgį ant jų trečiosios pozicijos žaidėjų, kas kažkiek nesigavo. Bandėme iš Virgio Šeškaus turbūt tą epizodą. Paskui grįžome prie pagrindinio rungtynių plano, kuris gerai veikė. Antrasis penketas labai pagyvino mūsų žaidimą. Nuo to užsivedėme ir kontroliavome rungtynes paskutinius tris kėlinius. Šaunuoliai komanda, kad greitai persiorientavo. Dabar žiūrime toliau.


Prie visų žaidžiančių reikia paminėti gerą Tado Sedekerskio žaidimą gynyboje. Tomas Dimša labai pagyvino žaidimą. Mes džiaugiamės jau kelintas rungtynes, kad mūsų suolas pelno daug taškų. Turime lyderį Joną, bet jeigu suolelis atrodo geriau, mes leidžiame tuos žaidėjus, kuriems klostosi rungtynės. Ateityje laukia dar daug rungtynių, tad manau, kad varžovams bus sunkiau mus išžvalgyti“, - pasakojo Kuzė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: