R. Jokubaitis: „Aštuntukas yra stipru. Visi mėgaujamės kiekviena sekunde“ (VIDEO)

R. Jokubaitis: „Aštuntukas yra stipru. Visi mėgaujamės kiekviena sekunde“ (VIDEO)

LKF nuotr.

Ir toliau nepralaiminti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (4/0) užsitikrino vietą pasaulio čempionato ketvirtfinalyje.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai pirmajame J grupės mače 92:67 (20:20, 19:23, 25:15, 28:9) sutriuškino Graikiją (2/2) ir po septynerių metų pertraukos sugrįžo į vieno iš didžiųjų turnyrų stipriausiųjų aštuntuką.

Puikiai šiame mače žaidė Rokas Jokubaitis. Jis pelnė 19 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir surinko 25 naudingumo balus.

Po mačo Rokas pasidalijo mintimis.


„Geras jausmas, įspūdingas, yra reikalų patekti į ketvirtfinalį. Kaip žaidžiame šį čempionatą, visi mėgaujamės kiekviena sekunde. Tos emocijos dar yra, bet aštuntukas yra stipru. Manau, kad jeigu žaisime, kaip antroje pusėje, galime kažką nuveikti. Dabar laukia JAV, koncentruojamės į ją.

Nenoriu nieko prisikalbėti ir kažko skambaus pasakyti. Eisime kovoti ir gal pavyks nugalėti JAV. Žiūrėsime, dabar reikia pailsėti, o poryt reiks eiti kovoti. Sirgaliams JAV ir Lietuvoje bus smagios rungtynės.

Geras jausmas, nes žinome, jog ketvirtfinalyje buvome prieš septynerius metus. 7 metai yra labai daug. Būti to dalimi, pradžiuginti tėvynę, fanus, kurie čia susirinko, savo šeimą, giminę, draugus yra žiauriai smagu“, - rašė R. Jokubaitis.

Krepsiniozinios.lt ir LTU.Basketball

Video rekomendacijos: