L. Dončičius apie teisėjus: „Žinau, kad daug skundžiuosi, bet nemanau, kad tai teisinga“

L. Dončičius apie teisėjus: „Žinau, kad daug skundžiuosi, bet nemanau, kad tai teisinga“

FIBA nuotr.

Kaip jau rašėme, Pasaulio čempionato ketvirtfinalyje pergalę iškovojo ir į pusfinalį pateko Kanados rinktinė. Ji Maniloje 100:89 (26:24, 24:26, 30:21, 20:18) palaužė Slovėniją.



Kanada pusfinalyje susikaus su Serbija. Tuo metu Slovėnija dėl 5-8 vietų ketvirtadienį žais prieš Lietuvą.

Tuo metu mačo metu iš aikštelės buvo išvarytas Luka Dončičius. Jis po mačo pasidalijo mintimis.

„Pirmiausia, sveikinimai Kanadai, jie žaidė puikiai. Buvo labai fiziškos rungtynės, jie turi vieną geriausių pasaulio žaidėjų, prieš kurį buvo labai sudėtinga gintis. Didžiuojuosi savo komanda, atidavėme aikštėje 100 proc. ir turėtume į viešbutį grįžti pakeltomis galvomis, tiesiog didžiuojuosi šia komanda.


Manau, kad visi žino, koks mano nepasitenkinimo lygis buvo. Tai yra nacionalinė rinktinė, daugybė emocijų, kartais aš savęs nekontroliuoju, dėl to kyla problemų. Vienas iš teisėjų vienam iš mūsų vyrukų pasakė, kad nešvilpsime jam pražangų, nes jis ant mūsų rėkia. Žinau, kad daug skundžiuosi, bet nemanau, kad tai teisinga. Varžovai gali prieš mane žaisti fiziškai, bet jeigu tai pasakai – tai nėra teisinga. Aišku, Dillonas Brooksas žaidė puikias rungtynes, atliko gerą darbą. Aš jį gerbiu už tai, ką jis daro labai gerai.

Esu dėkingas filipiniečiams už palaikymą. Daug nuostabių sirgalių, jie mane palaiko. Rytoj vėl žaisime ir tikiuosi, kad sugebėsime jiems padovanoti pergalę“, - kalbėjo L. Dončičius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: