M. Kalnietis apie perdavimų rekordą: komandos draugai pataikė iš sunkių padėčių (VIDEO)

VTB nuotr.

Kaip jau rašėme, sekmadienį itin rezultatyviame mače VTB Vieningoje lygoje pergalę iškovojo Manto Kalniečio ir Mindaugo Kuzminsko atstovaujamas Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" (4/1) klubas. Jevgenijaus Pašutino auklėtiniai Lenkijoje 114:99 (28:25, 22:26, 32:25, 32:23) įveikė Zielona Goros "Zastal ENEA" (0/4) krepšininkus.



M.Kalnietis per 29 minutes įmetė 11 taškų (4/6 dvit., 1/3 trit.), sugriebė 4 atšokusius kamuolius, atliko net 17 rezultatyvių perdavimų, po sykį išprovokavo pražangą bei prasižengė pats ir surinko 28 naudingumo balus.

17 rezultatyvių perdavimų - naujas sezono rekordas, o viso tai dešimtas atvejis lygos istorijoje.

"Užduotis buvo tiesiog laimėti, o ne gerinti rekordus, tačiau esu patenkintas, kad ne tik laimėjome, o ir atnaujinome keletą klubo pasiekimų, - teigia M.Kalnietis. - Rungtynės buvo nepaprastos, tačiau reikiamu momentu sugebėjome išlaikyti koncentraciją ir išvengti nervinės pabaigos.


Kas liečia mano rekordą, pažymėčiau komandos draugus, kurie pataikė iš labai sunkių padėčių. Susitikimo metu tiesiog pajutau pasitikėjimą savo jėgomis ir savo bendraklubiais.

Po rungtynių, kai man pranešė apie rekordą, buvo malonu. Sužaidžiau daug sezonų VTB lygoje ir džiaugiuosi, kad palikau pėdsaką istorijoje. Tačiau pažymėsiu dar kartą: šiandien puolime puikiai dirbo visa komanda. Svarbiausia - pergalė!"





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: