„Žalgirį“ palikusio J. Landale'o NBA nereikia - greičiausiai žais Australijoje

Kaip jau rašėme, NBA klubai baigia formuoti sudėtis, panašu, kad juose neatsirado vietos Kauno "Žalgirį" dėl siekio patekti į stipriausią pasaulio krepšinio lygą palikusiam Jockui Landale'ui.



Australijos žiniasklaida praneša, kad su centru jau veda derybas praėjusį sezoną ketvirtą vietą NBL užėmęs Melburno "United" klubas, o krepšininko sprendimo laukiama iki savaitės pabaigos.

Šalies pirmenybės startuos tik sausio viduryje.

"Dabar dėmesį skiriu tam, kad tarpsezonyje persikelčiau į NBA, - vasarą ESPN teigė Australijos rinktinės aukštaūgis. - Viskas daroma tam, kad spalį pasirašyčiau kontraktą su NBA klubu. Jaučiuosi tam pasiruošęs."


Eurolygoje J.Landale'as vidutiniškai per 21 minutę įmesdavo po 11 taškų (64,6 proc. dvit., 30,2 proc. trit.), sugriebdavo 4,4 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo 10,4 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse 25 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjo rodikliai buvo panašūs - 7,3 pelnyto taško (60,5 proc. dvit., 39,3 proc. trit.), 3,9 atkovoto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir po 9 efektyvumo balus per 15minučių.





Krepsiniozinios.lt ir Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: