Š. Jasikevičius po sezono pabaigos: „Manau, tai buvo geras sezonas”

Š. Jasikevičius po sezono pabaigos: „Manau, tai buvo geras sezonas”

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po paskutinių sezono rungtynių sveikino varžovus ir akcentavo pastovumo trūkumą:



"Pirmiausia sveikinimai Madrido "Real" komandai, treneriams ir žaidėjams su pergale ir titulu. Manau, kad jie buvo geresni šioje serijoje.

Vėl prastai pradėjome rungtynes, o tada atradome savo žaidimą, bet 40 minučių periode nebuvome pastovūs ir turėjome daug svyravimų".

Kalbėdamas apie sezoną treneris teigė, kad jis buvo geras, tačiau Belgrade patirtas pralaimėjimas turėjo įtakos ACB lygos atkrintamosioms:


"Manau, tai buvo geras sezonas. Galbūt mums nepavyko užbaigti, bet aišku toks klubas kaip "Barca" visada kaunasi dėl titulų. Belgrade mums buvo stiprus "pagalys" ir mes neatvykome į atkrintamąsias švieži. Atlikome savo darbą, kad nueiti iki pabaigos, tačiau finale Madridas buvo geresnis".

Šaras taip pat pažymėjo, kad "Barca" per daug dažnai patenka į bėdą ir nevisada iš jų pavyksta išlipti:

"Ši komanda akivaizdžiai gali patekti į bėdą ir iš jos išeiti. Bet, kai patenki į bėdą tu ne visada iš jos išlipsi. Tiesa, buvome nenuoseklūs, bet kiekvieną kartą, kai būdavome ringe ant virvių, tai kažką pasakant vaikinai parodydavo charakterį. Šiandien žaidėme su charakteriu, bet detalės mus pražudė. Kai kurių dalykų negalime kontroliuoti. Ši komanda parodė daug charakterio ir daug perėjo, bet mes per daug kartų patenkame į bėdą."

Lietuvis pripažino, kad "Real" krepšininkai serijoje buvo žvalesni ir nuoseklesni:

"Madrido "Real" atvyko su žvalesniu ir nuoseklesniu žaidimu. Šiandien ir antrose rungtynėse mes parodėme charakterį, bet to nepakako ir dėl varžovo nuopelnų." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: