Š. Jasikevičius: „Mūsų vaikinai individualiai yra labai geri, bet individualiai nieko nelaimėsime“

Š. Jasikevičius: „Mūsų vaikinai individualiai yra labai geri, bet individualiai nieko nelaimėsime“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Valensijos ekipą akcentavo dvi skirtingas rungtynių puses ir atidavė nuopelnus už pakeistą mentalitetą:



"Per dvi rungtynių dalis pamatėme kaip nereikia žaisti ir kaip reikia. Turėtume likti ties vaikinų reakcija. Per ilgąją pertrauką kalbėjome, kad negalime taip tęsti, kiekvienas žaidė už save. Mums pasisekė, kad po dviejų kėlinių turėjome tik 11 taškų deficitą.

Turite jiems atiduoti daug nuopelnų. Jie pakeitė savo mentalitetą ir atrodėme kaip komanda, labai gera. Judinome kamuolį, radome laisvų metimų, kovojome ir laimėjome niekeno kamuolius. Mums visiems tai patiko." - sakė Šaras.

Lietuvis pažymėjo, kad žaidėjai individualiai stiprūs, tačiau taip nieko nelaimėsi:


"Mūsų vaikinai individualiai yra labai geri, bet individualiai nieko nelaimėsi. Svarbiausia nuleisti užpakalį, gintis, prasižengti, mokėti kentėti ir nepasiduoti. O puolime žaisti kaip komanda. Esu tikras, kad jiems patiko antroji mačo pusė." - teigė treneris.

Katalonų strategas apie Abrineso ataką rungtynių pabaigoje: "Tai, ką jis darė, yra labai prasminga. Jis nežinojo ar kažkas lietė kamuolį. Jei nebūtų įkretę, nebūtume pralaimėję del šio sprendimo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: