Pokalbis su Ch. Eidsonu: trofėjų šventimo užkulisiai ir dar negirdėtos istorijos (VIDEO)

Pokalbis su Ch. Eidsonu: trofėjų šventimo užkulisiai ir dar negirdėtos istorijos (VIDEO)

Balandžio 18 d. Vilniaus „Rytas“ minėjo 15-ąsias triumfo Europos taurėje metines – mačo su Šiaulių „Šiauliais“ ilgosios pertraukos metu pagerbė „Ryto“ legendą Chucką Eidsoną. Generolu praminto žaidėjo marškinėlių pakėlimas į arenos palubes nebuvo vienintelė dovana vilniečiams.



Balandžio 20 d. įvyko „Pokalbis su Ch. Eidsonu: „Kalkit mane prie kryžiaus“ ir kiti prisiminimai“. Į Vilnių iš JAV atvykęs Chuckas Eidsonas su Pauliumi Ambrazevičiumi kalbėjosi apie gyvenimą po karjeros pabaigos, auksinį „Ryto“ sezoną, fanų kultūrą, sentimentus Vilniui bei stebėjo dar neregėtą trofėjų šventimo užkulisių medžiagą iš asmeninių Artūro Jomanto archyvų.

„Aš būčiau norėjęs likti čia visą savo karjerą. Aš tiesiog čia pritapau. Žinai, ką turiu omenyje, jaučiausi kaip amerikietis, kuris iš tikrųjų yra lietuvis. Tai tiesiog turėjo prasmę, – apie galimybę pasilikti Vilniaus „Ryte“ pokalbio metu sakė Ch. Eidsonas. – Buvau toks, koks buvau, bet kažkuriuo metu supratau, kad mano karjera nebus tokia ilga, turėjau rūpintis savo šeima ir nemėgau visų treniruočių. Komanda, su kuria pasirašiau sutartį, treniravosi pusantros valandos ir viskas, todėl man nepatinka, kad tai turėjo įtakos, tačiau turėjo,“ – su šypsena veide pasakojo Vilniaus „Ryto“ legenda.  

„Man buvo labai malonu tai matyti. Kiekvienoje Europos arenoje yra sektorius, įprastai viršutiniame kampe, bet retai ateini į areną, kur, atrodo, visa arena yra pagrindinis jūsų gerbėjų bazės komponentas, – apie Vilniaus „Ryto“ fanus kalbėjo Ch. Eidsonas. – Aš buvau labai to sužavėtas. Smagu būti to dalimi. Tai smagu matyti ir mano vaikams, nes Valstijose žmonės tiesiog sėdi. Tai yra ypatinga“.


Visą Pauliaus Ambrazevičiaus pokalbį su Chucku Eidsonu  jau galite rasti Vilniaus „Ryto“ Youtube paskyroje.  

RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: