I. Tayloras ir „Žalgiris“: aiškėja, kokios galimybės gynėjui sugrįžti į Kauną

I. Tayloras ir „Žalgiris“: aiškėja, kokios galimybės gynėjui sugrįžti į Kauną

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ baigė Eurolygos sezoną ir jau pradėjo modeliuoti ateities planus.



Jau rašėme, kad „Žalgiris“ pratęsė kontraktus su Brady Maneku bei Laurynu Biručiu, o dabar Andrea Trinchieri treniruojama ekipa pradėjo naujokų paieškas.

Italijos žurnalistas Simone Uglietti rašo, kad buvęs žalgirietis Isaiah Tayloras norėtų sugrįžti į Kauną.

Tiesa, artimiausiu metu jo norams išsipildyti nebus lemta.


Skelbiama, jog „Žalgirio“ dominančių žaidėjų sąraše kol kas nėra I. Tayloro pavardės, todėl mažai tikėtina, kad tarpsezonyje amerikietis sugrįš į Lietuvą.

Primename, kad I. Tayloras į „Žalgirio“ gretas atvyko 2022-2023 m. sezono viduryje, kai pakeitė traumuotą Keenaną Evansą.

Praėjusią vasarą „Žalgirio“ vadovai nusprendė nesiūlyti sutarties gynėjui, o į jo vietą buvo nupirktas Nazas Mitrou-Longas.

Šį sezoną I. Tayloras vilkėjo Šansi „Brave Dragons“ marškinėlius. Kinijos lygoje jis vidutiniškai pelnydavo po 12,3 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio, atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 12,7 naudingumo balo.

Kiek anksčiau I. Tayloras socialiniame tinkle atsakė į skaitytojų klausimus bei gražiai atsiliepė apie „Žalgirio“ komandą ir sirgalius.

„Labiausiai patiko „Žalgirio“ fanai. Nesvarbu, ar pergalė, ar pralaimėjimas - sirgaliai visada palaikydavo mus. Pasiilgau komandos ir jų fanų“, - pareiškė atletas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: