A. Trinchieri piktinosi žurnalistais: „Niekada nerodykite nepagarbos mano žaidėjams“

A. Trinchieri piktinosi žurnalistais: „Niekada nerodykite nepagarbos mano žaidėjams“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) itin dramatišku virto nieko lemti neturėjęs susitikimas.



Jau prieš susitikimą reguliariojo sezono nugalėtojo titulą užsitikrinęs Kauno „Žalgiris“ (25-4) išvykoje 93:97 (26:17, 13:35, 26:25, 28:20) krito prieš Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (22-8).

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri atskleidė, kad žalgiriečių psichologinis nusiteikimas buvo blogas.

„Sveikinimai „Wolves“. Mes antrąjį ir trečiąjį kėlinius žaidėme siaubingai. Ką padarėme gero pirmajame ir antrajame ketvirčiuose pergalei nepakako. Tipinės rungtynės, kai mano auklėtinių dėmesys nebuvo pakankamas, pastangų buvo per mažai. Neradome sprendimo dėl varžovų tritaškių ir pabaigoje mums tai daug kainavo. Pelnyta jų pergalė ir tiek. Šįkart mūsų psichologinis nusiteikimas buvo blogas.


Žaidėjai emociškai yra atostogose? Kokios atostogos? Turime rungtynes už 72 valandų, apie ką kalbi? Ar žinote mūsų rezultatus? Dvejas rungtynes laimėjome triuškinančiu skirtumu ir po vieno prasto kėlinio mes jau esame atostogose?  Ar jūs rimtai? Jūsų klausimas yra nepriimtinas. Jei aš dabar sakyčiau, kad atostogaujate, ką galvotumėte apie tai? Ar tai nėra įžeidimas? Niekada nerodykite nepagarbos mano žaidėjams. Aš nerodau nepagarbos jūsų darbui. Tai buvo viena bloga atkarpa“, - teigė A. Trinchieri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: