„Šiauliai“ pratęsė sutartį su Ž. Urbonu

„Šiauliai“ pratęsė sutartį su Ž. Urbonu

Betsafe-LKL nuotr.

Prieš paskutines 2023-2024 m. sezono rungtynes „Šiauliai“ pasiekė susitarimą su vyr. treneriu Žydrūnu Urbonu. Gruodžio mėnesį į Saulės miestą atvykęs strategas įtikino klubo vadovus bei prie komandos vairo stovės ir artėjantį sezoną.



Besibaigiant 2023 metams prie „Šiaulių“ komandos prisijungęs Urbonas padėjo ekipai pasiekti finalo ketvertus Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) bei Europos Šiaurės krepšinio lygoje (ENBL), o Lietuvos krepšinio lygoje (Betsafe LKL) šiauliečiai liko už atkrintamųjų borto.

„Šiaulių“ krepšinio klubas jau ruošiasi kitam sezonui ne tik pradėdami komplektacijos darbus, bet ir burdami sirgalių bendruomenę artėjantiems metams. Pernai sezono narystes įsigiję „Geltonai Juodų klubo“ nariai netrukus galės atsinaujinti jas ir 2024-2025 metams. Antradienį visi jie buvo sukviesti į treniruotės pabaigą, po kurios kartu su krepšininkais ir administracijos darbuotojais susėdo jaukiam pokalbiui.

Simboliška kalba susitikimą pradėjęs Urbonas užsiminė, kad susitarimas su klubu pasiektas, tad lieka kibti į darbus naujam sezonui.


„Tiesą pasakius, nesitikėjau jūsų čia tiek daug sutikti. Tai suteikia dar daugiau motyvacijos atsiduoti ne tik paskutinėse rungtynėse, bet ir ruoštis artėjantiems mūšiams rudenį, – pokalbį su sirgaliais pradėjo komandos vyr. treneris. – Pasaulyje tikriausiai nėra komandų, kurios skintų medalius prieš tai nepatyrusios skaudžių nesėkmių. Šie vyrukai dar labai jauni, bet neabejoju, kad kitą sezoną dėsime visas pastangas ir kovosime dėl skambesnių pergalių nei šiemet.“

LKL.lt

Video rekomendacijos: