„Ryto“ fanai: „Komandoje per daug kinkų drebintojų“

„Ryto“ fanai: „Komandoje per daug kinkų drebintojų“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) startavo vilnietiška pusfinalio serija, kurioje pirmąją pergalę pasiekė „Wolves Twinsbet“.



Teoriniai aikštės svečiai 96:85 (28:17, 18:24, 26:17, 24:27) palaužė „Rytą“.

Serija vyks iki trijų pergalių, o antrosios rungtynės vyks jau penktadienį.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Aš gal į taktiką ir gynybą šį kartą nekreipsiu dėmesio, bet esmė paprasta, komandoje per daug kinkų drebintojų svarbiose rungtynėse“, - rašė Karolis.

„Žibena atleisti jau po šių rungtynių!! Visa sezono pabaiga kažkoks piz..ec pradedant pralaimėjimų Utenai ir baigiant siandienos rungtynėmis! Play offams komanda paprasčiausiai nepasiruošusi! O treneris pas mus toks, kad džiaugsis ir iškovota bronza!“, - piktinosi Nikolajus

„Chebra serija dar nesibaigė. Lošiam iki 3 pergalių! Aukščiau nosis ir einam į priekį!“, - teigė fanas Edgaras.

„Nu, jo. Turbūt čia ir bus tikrasis finalas...“, - komentavo Linas.

„Na visko būna. Ka padarysi. Gal kitose rungtynėse pasiseks labiau“, - rėžė Tomas.

„Turėtų būti gėda. Laikas pokyčiams!“, - rašė Giedrius.

„Žibėnas tiesiog negali treniruoti Ryto komandos, jis niekaip nesusitvarko su asmenine įtampa. Kai tave palaiko tokia masė žmonių, kai kuria tokį vakarėlį, o tu apsišiki, tai labai daug pasako apie tavo lengvą emocinį palūžimą, kinkadrebys ir tiek. Baisu, baisu, baisu.... Sakiau jau po pralaimėjimo Peristeri , kad jis turi būti atleistas, o čia tempia iki visiškos katastrofos sezoną“, - piktinosi Nuomonės formotuojas.


„O kada mūsų panos grįš iš Jonavos? Komanda absoliučiai neparuošta, jokio sportinio pykčio aikštėje, tik nesąmoningas Žibėno gestikuliavimas. Kova dėl kamuolių ir gynybos nerasta“, - teigė fanas Saulius.

„Visiems skaudu, tik nenuleidžiam galvų!! Palaikymas arenoje ant 100 Ačiū!“, - komentavo DJ Mamania.

„Tiesiog reikia laimėti antras 'išvykos' rungtynes ir viskas. Tai tik sportas, kokie dar nusivylimai, turi eiti ir kovoti, nepasiduoti, jei pasiduodi, tuomet reikia pagalvoti apie tai, kad galbūt geriau kažkuo kitku užsiimti, pvz. skaityti šauniojo kareivio Šveiko nuotykius, nors tam irgi atrodo stuburo reikia, ne kiekvienas ir perskaityti gali “, - rėžė Kastytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: