„Ryto“ fanai: „Šlykštu buvo žiūrėti į teisėjavimą“

„Ryto“ fanai: „Šlykštu buvo žiūrėti į teisėjavimą“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalas nesibaigia – Kauno „Žalgiris“ dar bent vienam mačui pratęsė kovą dėl trofėjaus.



Andrea Trinchieri auklėtiniai namų arenoje 91:81 (25:15, 22:21, 19:20, 25:25) nugalėjo Vilniaus „Rytą“ ir sušvelnino serijos rezultatą.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Šlykštu buvo žiūrėti į teisėjavimą“, - rašė Benas.

„Tai buvo pirma ir paskutinė Žalgirio pergalė šioje serijoje“, - komentavo Andrius.

„Nieko tokio, akys degė, nepataikė tiesiog laisvų metimų, o dabar viską palikt aikštėje trečiadienį!“, - rėžė Žilvinas

„Italas paverkšleno, teisėjai į vieną pusę varė šiandien“, - piktinosi Virginijus.

„Super mačas, tiesiog nepakrito vietomis! Žalgiris 3 iš eilės rungtynes nieko naujo neparodo, sunku suprast, ko fanai taip džiaugiasi pergalę, kai nieko naujo neparodo, trečiadienį pasistengt, savo metimus susimesti ir ramu, važiuojam švęsti“, - savo mintis išdėstė Tomas.

„Namie švęst geriau! Pirmyn Vilnius Rytas!“, - mintimis dalinosi Dimitrijus.

„Šaunuoliai Rytas - leista Žalgiriui pasidžiaugti viena pergale finale. Sostinėje 3-1 LKL ČEMPIONAI“, - rašė Algimantas.


„Labai gerai šiandien sukovojo iki galo, kaimai po paskutinių gerai apsiverkė, kad teisėjai šiandien absoliučiai viską švilpė“, - komentavo Martynas.

„Matosi, kad taktiškai gerai pasiruošta, paskutinėms rungtynėms Vilniuje. Pažiūrėkit į mūsų žaidėjų ramybę, net gaunant technines pražangas šiandien. Koks užtikrintumas akyse ir laikymasis varžybose prie tokio spaudimo iš salės (galvojau tikrai stipriau pakels žalgiriečius arena). Musiškiai žiauriai vargino juos ir manau tikrai gerai atliko šią trenerių užduotį ir svarbiausiai išvengė traumų. Dabar pilna jėga, aukojantis kiekvienam už visus reikia sužaisti Namie. Rytas parodė charakterį, manau Trinkieri jau šiandien pradėjo labai stipriai bijoti paskutinių rungtynių“, - rėžė Arnoldas.

„Laurinavičius atšvilpė šiandien, net koktu žiūrėti, gaila kad LKL neturi kiaušų finalams pasikviesti teisėjų iš kitur, mūsų susireikšminę, pasipūtėliai ryškiai ne patraukia tokio lygio“, - piktinosi Ramūnas.


„Grįžtam namo, susiimam, sužaidžiam ir keliam taurę prie savų sirgalių!“, - savo mintis išdėstė Paulius.

„Teisėjavimas buvo tragedija. Laurinavičius buvo MVP“, - mintimis dalinosi Rokas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: