Patvirtinta: keturi „Žalgirio“ žaidėjai negali būti ramūs dėl vietos sudėtyje (M. Gebenas veikiausiai bus paskolintas)

Kauno „Žalgiris“ praktiškai baigė komandos komplektacijos darbus ir šiuo metu savo sudėtyje turi 15 žaidėjų.



Tiesa, mažai tikėtina, kad visi 15 žaidėjų stos prie naujojo sezono linijos. 24sek.lt praneša, kad keli žalgiriečiai sėdi ant karštųjų kėdžių.

Tai legionierius Steve'as Vasturia, snaiperis Karolis Lukošiūnas ir aukštaūgiai - Martinas Gebenas bei Marekas Blaževičius.

Tiesa, dėl pastarojo aukštaūgio nuomos į „Žalgirį“ anksčiau besikreipęs „Lietkabelio“ klubas išgirdo tvirtą „ne“, o tai reiškia, kad M. Blaževičius gali tikėtis vietos kito sezono sudėtyje.


Šią informaciją patvirtino ir Krepsiniozinios.lt šaltiniai, kurie teigia, kad didelė tikimybė, jog M. Gebenas kitą sezoną bus skolinamas kitai komandai.

M. Gebenas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 3,5 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio ir rinkdavo po 4 naudingumo balus. Tuo tarpu LKL pirmenybėse krepšininkas fiksuodavo 8 taškų, 4,3 atkovoto kamuolio, 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir 11,6 naudingumo balo statistiką.

Kitoje ekipoje sezoną turėtų pradėti ir K. Lukošiūnas.

Spėjama, jog galutinis šių krepšininkų likimas spręsis per sezono pasiruošimą, kuomet savo žodį tars naujasis LKL čempionų treneris Martinas Schilleris.


Primename, kad artimiausiu metu „Žalgiris“ turėtų pranešti, jog pratęsė kontraktą su Artūru Milakniu.

„Žalgirio“ sudėtis kitam sezonui šiuo metu atrodo taip: Thomasas Walkupas, Lukas Lekavičius, Paulius Jankūnas, Martinas Gebenas, Rokas Jokubaitis, Nigelas Hayesas, Karolis Lukošiūnas, Marius Grigonis, Steve'as Vasturia, Artūras Milaknis, Tomas Dimša, Marekas Blaževičius, Joffrey Lauvergne'as, Augustine'as Rubitas ir Patricio Garino.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: