Ar S. Vasturia vertas vietos „Žalgiris“ sudėtyje? (Apklausa)

Zalgiris.lt nuotr.

Į šeštadienį nukeltose Eurolygos antrojo turo rungtynėse Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo pergalę. Žalgiriečiai išvykoje nugalėjo Maskvos srities „Chimki“ komandą, o jau antradienį rungtyniaus su Belgrado „Crvena Zvezda“ žaidėjais.



Po antrosios Martino Schillerio auklėtinių pergalęs savo nuomonę išdėstė ir „Žalgirio metraštis“.

„Puiki pradžia, dvi pergalės, parklupdyti OLY ir Khimki. Atrodo, viskas labai gražiai. Bet tik "ant popieriaus".

Steve Vasturia, mano akimis, nebeturi šansų pabaigti sezono "Žalgiryje". Galbūt jis ir puikiai dirba treniruotėse, mes to nežinome, bet progreso važybose nėra. Atvirkščiai: Kaip Rubitas progresuoja, taip Steve regresuoja ir tempia komandos žaidimą žemyn. Labai nesmagu, kad tenka taip kalbėti apie žaliai baltą vyruką ir linkiu jam daug sėkmės, bet šiandien turime prastesnį variantą už Perezą pernai", - rašė „Žalgirio metraštis“.


S. Vasturia Eurolygoje vidutiniškai per 13 minučių pelno po 2,5 taško, atkovoja po 1 kamuolį, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą bei renka po 0,5 naudingumo balo.

Tuo tarpu LKL pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai žaidžia po 22 minutes ir įmeta po 5 taškus. Jis taip pat atkovoja po 2,3 kamuolio, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus bei renka po 4,3 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar Steve'as Vasturia vertas vietos „Žalgiris“ sudėtyje?





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: