Išlieka neaišku, ar įvyks „Ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynės („Rytas“ ieško naujoko)

Kaip jau rašėme, Vilniaus „Ryto“ ekipoje - neramios dienos. Sekmadienį Vilniaus „Rytas“ susikaus su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais, o šioms rungtynėms ruoštis gali vos aštuoni žaidėjai.



Likusieji arba serga COVID-19 virusu, arba yra saviizoliacijoje. Taip pat dėl traumų žaisti ir treniruotis negali Arnas Butkevičius ir Rokas Gustys.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, sostinės ekipa prašo LKL vadovų nukelti savaitgalio rungtynes su LKL čempionais, o galutinis sprendimas bus priimtas ketvirtadienį arba penktadienį.

Primename, jog vilniečiai ieško naujo aukštaūgio, kuris galėtų rungtyniauti ketvirtoje ir penktoje pozicijoje. Šiam krepšininkui sostinės ekipa galėtų skirti ne daugiau, kaip 40-50 tūkst. eurų. už likusį sezoną.


Verta paminėti, kad didelė tikimybė, jog sezono eigoje „Ryto“ gretas turėtų palikti gynėjas Andrew Goudelockas ir aukštaūgis Maurice'as Ndouras.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, A. Goudelockas pats rodo norą palikti komandos gretas, nors šiuo metu neturi sulaukęs jokio pasiūlymo.

Tuo tarpu M. Ndouras jau yra atsidūręs kelių ekipų akiratyje, ir gali bet kada išvykti.

Primename, kad šiuo metu senegalietis yra Afrikoje, kur turėjo atstovauti savo šalies rinktinei vykusioje atrankoje dėl kelialapio į 2022 m. Afrikos čempionatą. Tik atvykęs atletas sužinojo, kad serga koronavirusu ir šiuo metu yra saviizoliacijoje.

Anksčiau rašėme, kad „Rytas“ planuoja paskolinti Dovį Bičkauską, tačiau naujausiomis žiniomis, gynėjas turėtų likti komandoje.

Šį sezoną „Ryto“ gretas jau paliko Demetriusas Jacksonas, o į jo vietą atvyko Ryanas Boatrightas. Taip pat LKL vicečempionai nutraukė sutartį su Chrisu McCullough.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: