J. Lauvergne'as atskleidė, ar žada likti „Žalgiryje“

J. Lauvergne'as atskleidė, ar žada likti „Žalgiryje“

LKL nuotr.

Nuo 2020 metų Kauno „Žalgiryje“ rungtyniaujantis Joffrey Lauvergne'as sugrįžo į Prancūzija bei vietos spaudai davė trumpą interviu, kuriame atskleidė savo ateities planus.



30 metų 211 cm ūgio aukštaūgis taip pat teigė, kad šis sezonas nebuvo toks, kokio tikėjosi.

„Patirtis Kaune yra nepamirštama. „Žalgiris“ – neįtikėtinas klubas, turintis ypač tvirtas vertybes. Tai – vienas didžiausių klubų Europoje. Čia žaidėjai gerbiami, gerbiama bendruomenė, organizacija.

Noriu padėkoti fanams, kurie iki pat galo buvo su mumis. Garbė yra žaisti ir būti šios komandos dalimi.


Sezonas buvo prastas. Eurolygoje turėjo dvi ilgas pralaimėjimų serijas, o vietos pirmenybėse nepatekome į finalą. Buvo labai skaudu. Sunku pasakyti, kodėl taip nesisekė, tai ne mano darbas. Aš žaidžiau, o treneriai ir vadovai vasarą padarys išvadas.

Turiu kontraktą dar vienam sezonui, tačiau agentas stebi rinką ir laukiu žinių. Šiuo metu viskas eina link to, kad į Kauną nebegrįšiu“, - pareiškė prancūzas.

Šį sezoną 211 cm ūgio prancūzas buvo brangiausias „Žalgirio“ komandos žaidėjas. Neoficialiomis žiniomis, aukštaūgis uždirbo apie 490 tūks eurų.

Eurolygoje šį sezoną vidurio puolėjas sužaidė 13 rungtynių ir vidutiniškai per 15 minučių pelnydavo po 8,3 taško, atkovodavo po 3,4 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą bei rinkdavo po 8,9 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: