„Žalgiris“ persigalvojo dėl papildymo (Paaiškėjo, nuo ko priklausys galimas naujokas)

„Žalgiris“ persigalvojo dėl papildymo (Paaiškėjo, nuo ko priklausys galimas naujokas)

Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai startavo naujajame sezone ir LKL čempionate iškovojo devynias pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą. Tuo metu Eurolygoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai savo sąskaitoje turi šešias pergales ir keturis pralaimėjimus.



Šią vasarą „Žalgirio“ gretas paliko aštuoni žaidėjai, o atvyko septyni nauji krepšininkai.

Dar vasaros pabaigoje „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas atskleidė, kad pasiliko galimybę stiprintis sezono metu.

Krepsiniozinios.lt anskčiau rašė, kad „Žalgiris“ planuoja artimiausiu metu sulaukti pastiprinimo, tačiau kauniečių planai keičiasi.


Naujausiomis žiniomis, „Žalgiris“ šiais kalendoriniais metais stiprintis neplanuoja.

Taip pat naujokas antroje sezono pusėje į „Žalgirį“ atvyks tik tuomet, jei Kaunas oficialiai gaus galimybę rengti finalo ketvertą, arba kažkuris iš dabartinių žaidėjų patirs traumą.

Kitu atveju, „Žalgiris“ nekvies pastiprinimo.

Trečiadienį 15min.lt rašė, kad Eurolygos finalo ketvertas vyks Kaune, tačiau „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas ir Eurolyga šios informacijos nekomentuoja.

Primename, kad „Žalgirio“ gretas praėjusią vasarą papildė Laurynas Birutis, Arnas Butkevičius, Keenanas Evansas, Ignas Brazdeikis, Kevarriusas Hayesas, Rolandas Šmitas ir Dovydas Giedraitis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: