L. Ballas: A. Davisas ir, kaip jis ten, L. Jamesas ilgai nepatemps, „Pelicans“ eliminuos „Lakers“

Kaip jau rašėme, neseniai garsiosios Ballų šeimos galva LaVaras aiškino, kad jam neberūpi, kaip sekasi Los Andželo "Lakers" klubui po to, kai vasarą jis iškeitė jo sūnų Lonzo į Naujojo Orleano "Pelicans" ekipą, vėliau prakalbo kitaip.



"Visi trys mano sūnūs žais "Lakers". Tai "insaiderių" informacija, kol kas niekam apie tai nepasakokit. Galiausiai visi trys atsidurs "Lakers", - parašė šoumenas.

O naujausias Ballų šeimos galvos pareiškimas taip pat palietė būtent "Lakers".

"Prieš daugelį metų "Golden State Warriors" sensacingai nugalėjo "Mavericks" pirmajame etape, - priminė L.Ballas. - Žinote, ką pasakysiu? Tai pasikartos, ir šį kartą tai padarys "Pelicans".


Anthony Davisas ir , kaip jis ten vadinas, LeBronas Jamesas ilgai nepatemps. Viskas, ką reikia padaryti, tai panaudoti prieš juos dvigubą gynybą, kol jie nepavargs".

Vyriausiąjį LaVaro sūnų Lonzo "Lakers" NBA 2017 metų naujokų biržoje pasirinko antruoju šaukimu, o vasarą jį ir kitus talentingus krepšininkus iškeitė į lygos superžvaigždę A.Davisą.

Šiame NBA lygos sezone 22 metų 198 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes pelno 12,4 taško (38,4 proc. trit.), atkovoja 6,2 bei perima 1,4 kamuolio ir atlieka po 7 rezultatyvius perdavimus.

Jauniausiasis sūnus 18-metis LaMelo ruošiasi naujokų biržai, kur jam prognozuojama šaukimas pirmajame penkete





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: